Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 Çok acil işe ihtiyacım var. Okulum bitti iş arıyorum. Yardımcı olacak birileri varsa yorum yapsın ulaşırım 🙏
3 Mem ararat şarkı yapsa da hayallerimiz canlansa en azından hayallerde buluşuruz...


0 Acil bayan ev arkadaşı arıyoruz ev 1+1 doğalgazlı kira 400 . Dayalı döşeli gelen kişi kendi dolabını alacak, evde herşey mevcut . Ev uydukent adanadayım restorantın yanında.  Bodrum kat ,acil paylaşırmısınız?


17 Çarpmamış bir kalbin,
çarpa çarpa parçalanan bir yüreği anlamasına
imkan var mı?
Gözüm...
0 Merhaba çok acil işe ihtiyacim var. Elemana ihtiyacı olan yorum yapsın ben ulaşırım.
0 uydukent veya karşıyaka da ev arıyoruz kurası uygun yardımcı olabilecek var mı?
0 Lab. ve vet. Sınıftaki erkekler ne kadar samimi ne kadar güvenilir görünüyorsunuz
1 Kürt dili ve edebiyatı 2.sınıftaki
Kıvırcık uzun zamandır takibimdesin ismini öğrendim (Y) inşallah en kısa zamanda karşına çıkacağım...
0 Bazıları bazılarını sırf rahatsız etmek için sevmediği şeyleri yapıyor.
Mesela kütüphanede masayı sallayan
Bilgisayar tuşlarına fare basan
Telefonla bile konuşan
Way telefonu açıyor kapıya 2 metre kala "Ben kütüphanedeyim "diye bağırıyor.
Nasıl üniversiteye gelinde bu halde
2 Merhabalar arkadaşlar bu mesaji şu P.A.B yurdunda egoları tavan yapmış kendilerini herkesten üstün gören kızlar için yazıyorum. Bu yaptıklarınız nedir öncelikle şunu unutmayın herkes eşit. Birine çarparsın "önüne bak salak" diye bi tabir kullanırlar anlamıyorum üniversiteye kadar gelip onca yılınızı neyle heba ettiğinizi çok merak ediyorum. Yapmayın böyle şeyler dışardan şöyle denildigini sanmayın "aaaa ne kadar da havali" diye aksine ne kadar cahil diyorlar ( lafim meclisten dışarı üzerine alınmak isteyen serbest )