Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 Arkadaşlar Z... Erol adında öğrenci kimliği kayboldu. bulan arkadaşlar olursa fen edebiyat fakültesi güvenliğine teslim etsin lütfen.
0 Merhaba nasıl anlatacağımı bilmiyorum ama çok karmaşık duygular içerisindeyim. Sevgilimin evli ve 3 çocuklu olduğunu öğrendim. Uzun bir aradan sonra ilk defa sevmeyi güvenmeyi öğrenmiştim. Evli ve 3 çocuklu ama hala çok seviyorum bi sonumuz yok onun da farkındayım. Canım çok acıyor ne yapacağım bilmiyorum.


0 İsg 3. Sınıf G.E seni her gördüğümde kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor. Bitlislim
0 Kampüste gözlerim idolü Teoman olan birini arar...
0

ilk defa birine itiraf ediyorum . Bu gün öğle arası merkezi kafeteryada pencere kenarında arkadaşınla oturmuştun . Arkadaşın  kıvırcık saçlı şapkalı, sen de düz siyah saçlıydın.  Çok etkilendim senden düz saçlı bi ara çok bakıştık sözde yanına gelecektim  bi türlü gelemedim . Sonra baktım sosyal hizmet bölümünde okuyorsun seni tekrar görmek istiyorum.

rumuz ;levis üstlü 😊😊😊

19 Herkesin “sen” gibi sevmesini bekleyemezsin.
Gerçekten “sevmeyi” biliyor mu karşındaki ?
Gerçekten “empati” kurmayı biliyor mu karşındaki?
Gerçekten sevmemişse, sevilmemişse, tatmamışsa nerden bilsin ki “sen” gibi sevebilmeyi . .
Beklentilerini karşındaki kişiye göre belirle.
Ne az, ne çok . . Orta karar.
Dengede olsun. ⚖️
Unutma yaşadığın hayat seni yoruyorsa bil ki;
olgunlaştırıyordur . . 🌳
3 Geçmiş olsun bu bir kaç saniyede yaşadığımız korku korkunçtu resmen ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum.
1 Fen edebiyat B blokta ikinci görüşüm seni . İlk gördüğümde beyaz ayakkabıların vardı ve bugün tekrar gördüm seni kırmızı ayakkabıların vardı . Ders arasında sigara içiyordun sonra banka çıkıp oturdun saat 17.05 civarı gibiydi umarım beni farketmişsindir . Seni tanımak istiyorum.
7
İkimiz birden sevinebiliriz göğe bakalım

Şu kaçamak ışıklardan şu şeker kamışlarından

Bebe dişlerinden güneşlerden yaban otlarından

Durmadan harcadığım şu gözlerimi al kurtar

Şu aranıp duran korkak ellerimi tut

Bu evleri atla bu evleri de bunları da

Göğe bakalım 🌙⭐
0 Merhaba admin ingiliz dili edebiyatı birinci sınıf ikinci ögretimde okuyan siyah eşarplı tatlı kız seni her gün görüyorum . Bu kadar yakın ve bir o kadarda uzak olmanın tarifi yok be tatlı kız . Keşke bir gün bendeki seni sana anlatabilsem.