0 Ben de bir Bingöllüyüm, Gençliyim. Kimse sizi rahatsız etmiyorsa, yerinizi dar etmiyorsa, toplum ahlakına ayak uyduruyorsa lütfen ne olduğuna ne yaptığına bakmaksızın saygı gösterelim. Geceleri sakin sessiz bi yerde içip müzik dinleyip kendimden geçmekten utandım. Dertlerimi kendimle konuşup kendimi anlamak istiyorum. Sizden uzak duruyorum kimseyi rahatsız etmiyorum lütfen saygı duyun bize de.
1 Şu kafeteryaya gelip aptal aptal hareketler yapıp ilgi çekmeye çalışan kızlar çok iğrençsizinizz . İnsanları rahatsız etmekten başka bi işe yaramıyorsunuzzz.
0 En çok da çocuk ruhlu kadınları sevmeliymişiz. Çocuk ruhlu dediğime bakmayın. Şımarık çocuklar gibi değil. Masum sevecen. Mesela hâlâ pamuk şeker yiyip çizgi film izleyenler. Bilmiyorum var mıdır öyleleri ama işte onlar dıştan baktığınızda güçlü, dimdik duran kadınlar. Bi de içten içe kırılgan küçük kız çocukları.♥️
1 Sizce insan insanı neden aldatır? Gerçekten merak ediyorum, bilmek istiyorum. Arkadaşınızın eşini biriyle görüyorsunuz samimi de olmasına gerek yok ama belli ki normal değil. Kadın erkek fark etmez. Ne yapardınız? Arkadaşınıza söyler miydiniz yoksa yanlış anlaşılmakdan korkar mıydınız?
1 Bakiyorumda bingöllü erkeklerin sayfasina çoğu cimbomlu ne kadar mutlu oluyorum anlatamam gurur duyuyorum. Fanatik cimbomluyum bende. Bütün sarı kırmızılılara selam olsun. Sırf galatasaraylısınız diye seviyorum sizi ❤💛❤💛❤💛❤💛❤💛❤💛❤💛❤💛❤
0 Çok hata yaptım şimdiye kadar, inkâr etmiyorum.. Ders aldıklarım oldu, almaya vakit bulamadıklarım da. Duyduklarım doğruysa zaferlerim de olmuş; Ahımı alanlar fatura ödüyormuş... İyiki yapmışım dediğim şeyler de var, keşkelerim de.... Şimdi yeni bir hayatım var, yeni insanlarla, yeni yerlerde, yeni zamanda.... Eskiler de var.... Ama çoğu eski zamanlarda, eski yerlerde... Geri döndürmek istediğim zamanlar da var, engellemek istediğim başlangıçlar.... Ama ne yazık ki yazdığım zamana bile geri dönemiyorum.... Hafızamdan silmek istediğim görüntüler, silemediğim sözler var; duymamış olmayı dilediğim ama duyduğum.... Kimilerinin gözüne sokmak istediğim gerçekler var.... Ve hepsinin bir yeri ve zamanı var..... İçimde Tuttuğum...!!!