Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
1 Bıktım artık herkesten ve herşeyden .... bu sınavlar bitse de gitsek artık...
3 MYO'da aşk istiyorum artık biri çıksın karşıma lütfen bu nedir ya herkes aşk yaşıyor bi biz kaldık 
😊😊


0 Bir erkeğin dış görünüşüne önem verir misiniz mesela boy kilo filan kilo sizce önemli mi ? 😂☺️
0 Bugün merkezi kafeteryada seni gördüm yine inşaat müh. 2. Sınıf okuyorsun biliyorum. V...
Gör beni artık ağrılı
0 Bugün kafeteryada bana çarpan kız hala çarpmanın etkisindeyim bi an yine deprem oldu sandım o neydi ya :)))
0 Bugün bimin aşağısında T... öğrenci çay evinin orada yanlışlıkla kolumu çantasına carptığım kız..çok yavaş çarpmama rağmen 'niye çantama çarpıyor 'dedigini duydum ve sana dönüp özür diledim ..mahcup olduğunu hissettin biliyorum..bu yüzden sende benden özür diledin ...ama sanki içini okudum ya çok yavaşca söylemiş olsan dahi duydum işte..burdaysan beğen :)))
2 Teknik bilimler MYO kantininde saat 3 gibi kalkan hemen arkamızda oturan 3 bayana (mor-siyah rujlu) sesleniyorum. Ulaşabilirmisiniz?
2 Sensiz Yaralıdır Zaman, Saatler Yaralı... Bulutlara Yazdım Seni KAPTANIM :)))
5 Bugün üniversite önünden karşıya geçerken arkadaşlarının yanında vurbanaaaaaağğğğğ diye bağıran çantalı çocuk nerdesin sen ya :-D
0 Birini sorgusuz sualsiz bu denli bağlanılır mı sınava girip aklında hep onun olması okuduğun sorunun içinde cevap olarak onu bulmak ümidiyle soruyu çıkmaz bir yere çekmek gibi ama o soruya seni bulma amacıyla yaklaşmak dahi yaşanılması bile güzel bir duygu ne kadar unutmak istesemde unutamıyorum zalım