Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
5 Sosyal hizmet 3.sınıftaki güzel kız geçenlerde sizi kütüphanede gördüm ve bir daha göremedim (_kutuphaneye gelsen diyom:)_)
8 Sonra bir ahmet kaya şarkısı yankılanacak kulaklarında şimdi ben neredeyim sen nerde o zaman yaşadığın coğrafyaya lanet okuyacaksın.


9 Bir keresinde 1 de yatıp ertesi gün 2 de uyanmıştım
Bi saat uyudum sanıp bi daha uyumuştum
6 Kar zarar problemleri ile ilgili sorularım var yardımcı olabilecek birileri var mı?
8 Yürek dediğin önce teslim olmalı hak'ka
Sonra sevmeli derin bir aşkla.
Aşk dediğin ulaşmalı arşa.
"Seyri suluk"
@retkit
5 İsim veya bölüm belirtmek istemiyorum çünkü yerine ulaşacağını biliyorum. Ben sana açıldım bana olmaz deyip hayatında birinin olduğunu söyledin şimdide ben hayatıma birini aldım benim aklımı karıştırmaya çalışma lütfen ve önüne bak.
Rumuz:filozof
8 Gece olur üzerime karabasan çöker...
Onu düşündükçe aklım göçer...
İçini dök demişsin de dökersem site çöker...
7 İçinde bulunduğun her şeyden bir gün kurtulma ihtimalin var. Buna Cehennem dahil. Ama bir şey senin içindeyse, işte o zaman dostum, asla kurtulamazsın.
7 Uzun aradan sonra ilk kez aşık olduğumu hissediyorum. Öyle güzel hayallerim var ki kendi kendime düşünüp düşünüp salakça tebessüm ediyorum. Tertemiz yüzü bana her gülüşünde nabzım bir tık daha fazla atıyor. Sen hep gül güzel yüzlüm. Ben sana bakıp hipertansiyon olmaya razıyım 😘
11 Zamanı gelince bir adamı seveceksin kızım, ondan yasak ağacın meyvesini iste. Seni cennetten kovulmak pahasına sevemeyecek bir adamı sakın sevme. Geceleri senin saçlarını avucuna doldurmadan uyuyacak bir adama asla kalbini verme.