Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
8 Her geçen gün yeni bir Bingöl İtiraf hesabı türüyor instagramda. Açıyorsunuz tamam da bari bizim hesaba takip göndermeyin :) Taklitler asıllarını yüceltir. ;) İnstagramdan itiraf yazıyorsunuz. İnstagram sayfa yöneticisi kim olduğunuzu gördükten sonra ne anlamı kaldı anonimliğin? Size özellikle söylüyorum. Bizim instagram hesabına yazsanız bile siteye yazın diyoruz. Siteye kendiniz yazarsınız. Ben dahil hiç kimse sizin kim olduğunuzu bilmez.
13
Sevmeyi falan değil,
Yalnızlığı öğren.
Çünkü en çok ona ihtiyacın olacak...


7 bağlanmam dediğimiz şeylere de düğüm olduk. bu da bizim nazik yenilişimiz olsun.
12 Facebook arkadaşlarımızın kaçı başımız sıkıştığında yardımımıza koşabilir? Ağladığımızda kaçı göz yaşımızı silebilir veya biz kaçının omuzuna başımızı yaslamakla rahatlayabiliriz?
13 Ahh bebeğim beni ne çok severdi..
Ruh ikizim, Canım derdi..
E N'oldu şimdi bu aşk böyle biter mi?
Dur bakalım döner belki..
17 Yalnızlığa alışmakta çok kötü ya böyle kalabalık ortamda takılınca bir anda kulaklığımı çıkarıp kulağıma takıp koşarak kaçasım geliyor ..
2 Harika bir tatilin ardından İstanbul'dan Bingöl'e gelmenin pişmanlığının verdiği histen nefret ettim.
kafadar
5 Ya Benim Gördüğüm Herkes Sensin ,
Ya da Ben Yine Halisünasyon Gördüm..
12 Kara gözlerine bakarak tutunuyom hayata..
Öyle bir bakıyorsun ki geçmişin silinip, geleceğim şekilleniyor! !
16 Geçen hastaneden çıktım yine, arabaya bindim eve geçmek için. Benimle beraber binen birkaç kişi daha vardı. Amcanın birinin elinden damar yolu açılmış iğne de yeni çıkarılmış olmalı ki eli kanıyordu hala hatta bayağı kanlıydı elinin üst kısmı. Çıkardım çantamdan ıslak mendil uzatıp almak ister misiniz dedim sonra canım amca ıslak mendili alıp biriyle elini sildi gerisini de cebine attı :/ ben de çekindim artık amcaya doğru bakmaya hani olur da vermesini beklediğimi düşünür diye. Tam karşımda olduğu için yan tarafa baktım varıncaya kadar. Üstelik 10 dakikalık bir yol değil benimki biraz uzun ve boynum hala ağrıyor. Neyse keşke içinden bir tane alaydım da kokusunu bileydim ya.