Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
6 Zaman tükeniyor ve aşık olmak her geçen gün biraz daha zorlaşıyor. Her şeye mantıkla yaklaşmak kalbi susturmak korkmaktan başka bir şey değil ve korku aklı kapladığında, kalp varlığını yitiriyor. Midede uçuşan kelebeklerden bahsetmiyorum bile.
Yol uzun ve seni bulmak icin aramak lazım. Aramakla bulunmaz zamanı gelince o seni bulur derler. Zamanı mı gelmedi yoksa bizim hatun yolları mı karıştırdı bilinmez. Aynı gökyüzüne bakıyoruz, ellerimizde başka eller... Gelirsen hayır demem, öpüyorum gülüşünden.
6 80 karakterle karaktersiz insanları anlatabilirsiniz mesala bırakıp gidenleri. İki yuzlülüğü. Yüz edinmiş insanları küçümseme 80 karakteri 1 karaktere sahip olamayan onca insan varken
4 Bu yaşıma kadar haksız olan güzel bir kız görmedim. En son biri yoğurdun rengi kırmızı demişti ve gayet mantıklıydı.


2 Kumarbaz biyografisi altında yazılıp 3 abazanın hayatını anlatan tek kitaptır "Kumarbaz". Bırakın gidiyorum ben
2 Aramızda hiçbir mesafe yokken öyle bir uçurum koymuş ki sistem bir taraf Kürdüz bir taraf Türküz diyor sadece arkadaşlık bizi kabulleniyor
7 Yanlış aşklar yaşadık yanlış köprülerde, yanlış gemiler yıkıp aldırmadan.. İki damla suç aldık zamanın pençesinden.. Aldırmadan.. Aldırmadan..
1 Myo cafeteryada gördüğüm kız 2 gündür yoktum. Bugün de sen yoktun artık birşeyler yoluna girsin mi ne dersin?😊😊
2 Bütün gün evde kös kös oturup izdivaç programlarına zap yaptim. Nasıl eğlenceli bu gündü anlatamam 🙄
1 Şu an myo B blok zemin kat kantinindeyiz . Ve sen yine burdasın siyah şişme montlu, arkadaşınla oturuyosun. Şu telefonundan başını biraz kaldırırsan beni göreceksin yakışıklı çocuk. Şu an kahkaha atıyorsun hatta. Gör beni artık...
1 Merkezi kafeteryanın dönercisi bu bir itiraf değil olan şeyleri belirtmek istedim laf olsun diye söylemiyorum adam gibi adam efendiliğiyle hoşgörüşüyle hal ve hareketleriyle bütün erkeklere adam örneği verebilecek adam gibi adamsın inşallah böyle devam edersin..