Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
3 Ne eksikse sen tamamla, son derece yorgunum.
Çok uykum var, öp beni, öpersen ne güzel uyurum. ( Ali Lidar )
2 Merkezi kafeteryaya sesleniyorum Bir Bingöl'lü olarak Avni Polat'ı sevmiyorum. Bingöl'lü olmayanları düşünemiyorum. Rica edersem kapatırmısınız.


0 I. A. adında içinde kimlik olan siyah bir cüzdan kaybolmuştur bulanlar üni. güvenligine bıraksın yada yorum yazabilir


4 seni çay içerken izlemek, seni çay doldururken, seni demlerken çayı, kimseler inanmasa da düpedüz sevap…


2 Seni sevmek bu kadar mi zor bu kadar mi acı çektirir ama bir anlam ifade etmez ne sana nede duyanlara çünkü sen sevmeyi bilmişsindir ama onlara hiçbir zaman gerçek sevmeyi görmemişler sana ne inanırlar nede sana güvenirler dürüstlüğüne çünkü sen kalpten sevmişsindir anla kız G.


4 İnsanlar seni sebepsizce kendilerine rakip olarak görürler. Çalışırsan sevilmezsin. Bir şey başarmak istediğini insanlara anlatırsan bunu başarmanın çok zor olduğuna seni ikna etmeye çalışırlar. Onlar yapamazsa sende yapamazsın çünkü, böyle inanırlar. Memlekette kayda değer bir iş başarsan anca küfür yersin. İnsandan adam olmaz arkadaşlar. Güvenmeyin.
1 Moderatör temizliği yaptım. Tekrar moderatör alımı yapacağım. Sadece 4 kişi. 2 gececi 2 gündüzcü olacak şekilde. Bol vakti olan, çabuk sıkılmayan, ben bu işi zevkle yaparım diyen, Türkçesi iyi, sabırlıyım diyenler başvuru yapabilir. Başvuru için instagram hesabımıza geceye yada gündüze başvurduğunuzu belirtip kullanıcı adınızı bize yazın. Değerlendirilip dönüş yapacağız.
0 İş sağlığı ve güvenliği okuyan siyah eşarplı siyah pardesülü bordo eldivenli bayan 1. öğretimsin galiba 2 gündür sınavlarda seni görüyorum çok güzelsin gerçekten keşke bir tanışma fırsatımız olsa 🙏🏼
0 Fen edebiyat fakültesinde. C blokda hafif sarışın kırmızı kareli gömlek ve siyah pantolon vardı. Hadi yine iyisin takipteyim haberin olsun :)
4 Zaman geçtikçe seninle ilgili konuşmayı bıraktılar. Ismin geçince bana bakmayı bıraktılar. Ismini söylemeyi bıraktılar, seni sormayi bıraktılar.
Nasıl olduğumu da sormuyorlar. Hiç olmamışsın gibi, seni unutmuşum gibi...
Bilmiyorum belkide üzülmemi istemiyorlar.
Bazen seninle ilgili konuşmak istiyorum
Sonra vazgeciyorum...
Onlar bıraktı da
Ben bırakamadım. ..