Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
5 Bu havalar çık gel, çık gel ki vazgeçmek mümkün olmasın. İnsanlar çok kötü bense çok yorgun. Gelde bütün kötülüklerden sıyır beni ve al bu yorgunluğu üzerimden....
5 Ne zamandır göremiyordum seni Diyarbakır'lı bugün gördüm sende bana baktın ama gelmedin yine ne zaman geleceksin ah be anlamadın mı artık...


2

Yoruldum tükendim bütün her şey bitti dediğim an neden yine önüme çıkıyor ki o an neden hemen gözüme geliyor neden ama bir türlü iyileşmedi gitti ramazan ayı hiç unutamadım hepte önümüze çıkacak gibi.. 
Tek inancım işte ailece çok yıprandık ama sizin yere düşeceğiniz ani dört gözle bekliyorum biliyorum sizin bize baktıklarınıza rağmen biz yine üzüleceğiz işte ona rağmen onun için ayaktayım.

0 Bugün saat 18.30-19.00 civarı T... restorantta masadan kalktığım zaman arka masamıza gelen bayan çok tatlıydın burdaysan yorum at ben seni bulurum ☺ (bakışların aklımda kaldı ☺)
2 Üniversite hakkında öğrendiğim tek şey sosyal hizmet birinci sınıf ikinci öğretimdeki kızların birinci öğretimdeki kızların güzellik konusunda yanından bile geçememesi 😒😒
3 Instagram da Bingöl itiraf sayfasında yorum paylaştım paylaştım ama paylaşmaz olaydım . Saniyesinde bi ton istek. Bütün Abazalar sıraya girdi . Ne kadar boş erkek var Bingöl de . İşiniz gücünüz yok karı kız kolluyorsunuz . Yazik valla .
1 Seviyorsanız ya konuşun yada uyuyun bence, çünkü böyle ikisinden de oluyorsunuz..
Fuzuli..
1 Merak ediyorum. Acaba hiç dikkati çektiğim oldu mu ? Hep kırmızı giyerim mesela. Sanırım birazda uzun boyluyum etraftakilere göre. Öyle söylerler. Çok kabataslak bi tarif oldu 😂
0 Tlt 2 (n.ö) okuyan kapalı olan sevimli bayan (i.d) o kadar tatlısın ki sana bakmaya doyamıyorum. Beni sana çeken birşey var aşık olmaktan korkuyorum galiba her an sana bakmak istiyorum. konuşmaya geleceğim inşallah ters davranmazsın. Takibimdesin sevilmek istiyorsan beni beklemelisin.
2 Kızım Artık Gelsen Diyorummm
Valla çok Özledim Seni
@siyahlarprensesi