Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
2 Bu kadar sıkmamak gerekiyor insanları, ya her çocuk okuyacak diye bir şey yok, her çocuk doktor, mühendis, mimar, öğretmen, vs olacak diye de hiçbir şey yok bırakın her zaman ders çalışmasın bırakın hep sizin istediğiniz işi yapmasın onlara fırsat verin, istediği işi yapsın pişman olacaksa bile kendi pişmanlığını kendisi yaşasın en azından; siz bunu yapmamı istediniz bende bunu yaptım demekten kurtulursunuz.
0 İngiliz edebiyatı(ı.ö) kısa saçlı ,uzun boylu tatlı kız,gülüşün çok hoşuma gidiyor,umarım erkek arkadaşın yoktur, en yakın zamanda seninle konuşacağımı(y..y)


0 Tipsizlikten müebbet yiyecek tipler:evet siz kızlar sizdeki hava araba tekerleginde de var
Rumuz:mc.fuzuli
0 Arkadaşlar sizce insan sevgisini karşıdakine nasıl anlatır nasıl kendini fark ettirir
3 Sevgi ve nefret konusunda orta ayarım yok benim.
Suyunu çıkarana kadar severim,bi kaşık suda boğacak kadar nefret ederim.
Evet cinsim. Doğru bildiğim şeyleri yaparak kaybettiğim kim varsa,
Yolun Açık Olsun...
Rumuz:Her Kar Yağdığında Beni Hatırla...
0 Bugün saat 18.30-19.00 civarıTAŞER'de arka masamıza oturan bayan çok tatlıydın, yorum at ben seni bulurum (bakışların bitirdi beni 😊)
0 Bugün peşinden geldim sınıfını öğrendim yaşlı bakım 1. Sınıf okuyosun arkadaşın ile aynı kazağı giymiştin dışarı çıktığınızda gelip konuşacaktım ama bir türlü yalnız kalmadın arkadaşların hep yanındaydı biraz da yalnız gez olmazki öyle ....
3 Bugün merkezi kafeterya önünde sigara içiyordun yanında bi kız bide erkek vardı yeşil montlu çocuk keşke beni farketsende tanışabilsek
0 Uydukent a. cafe de çalışan mavi gözlü sarışın çocuk çok hoşuma gidiyorsun lütfen bi etrafına bak
0 Uydukent a cafe de çalışan mavi gözlü sarışın çocuk çok hoşuma gidiyorsun lütfen bi etrafına bak