Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
6 Bugün de #kayseri 😔 Ama artık ölümler olmasın mazlumlar ölmesinler 💔 Şehitlerimizin ailelerine sabir dilerim 😢 Allah'ın laneti siz hainlerin üzerine olsun ✋❕
5 Allahım bana bir veriyorsan onlara on ver benim olanları alma çabaları falan kendinize gelin ❕❕❕


2 Admin merhaba . Kaçtır birşeyler yazıyorum yayınlamıyorsun kızın biri hakaret ediyor cevabını veriyorum paylaşmıyorsun . Üstüne bir kaç durumunada yorum yaptım yine paylaşmıyorsun . Bunuda paylaşma ..


4 Dikkat ettim de burada millet kendi fiziksel özelliklerini verip kendini tatmin ediyor.. Yok şu montlu şu botlu çocuk, bayan deyip kendini tarif ediyorlar sonra itiraf sayfası paylaşınca telefonu eline alıp herkese lan baksana beni yazmışlar herhalde deyip dolaşıyor... Bu kadar düşmeyin gençler. - Bir Tds öğrencisi :))
10 Hergün şehit haberleri yeter be yeter 😤 😤😤 Kayseri de patlama olmuş 😤 Allah vefat edenlere rahmet eylesin yaralı olanlara acil şifalar versin 😔😔😔
4 Günaydın cıvıl cıvıl renkli arkadaşlar herkese selam olsun. Siz tembel tembel yatağınızda uzanırken, adam kalkmış zihin geliştirme bahanesiyle sabaha 1 kilo balık ile kahvaltı yapmış. Yeni bir beyin üretecek herhalde amacı o yani.
7 Kininiz de nefretiniz de sizin olsun. Hodri meydan diye çıkıp da çığlık atmam ya. Düşünsene Allah sana koskocaman 'İNSAN' sıfatını layık görmüş. Ve sen hayvanca davranıyorsan bu senin seçimin ve seviyene inemem .
6 Yaşanılan onca şeyden sonra hiç birşey yokmuş gibi aynı samimiyetsiz samimiyetini gösteren insanlar. O kadar çok yapmacıksınız ki inanın midemi bulandırıyorsunuz.
7 Ne demişti şair...
Üzülmeyin!!! Bazen kaybettiklerimiz belkide kurtulduklarımızdır.

#ŞiirPotada
3 @delisair çok özledim ben. Arada gelip bişeyler karalasan burda ne olur sanki. İnsan böyle çekip gitmez.