Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
3 Sonra bir bakıyorsun, hep yanında olacağını söyleyenlerin, yara izleri duruyor kalbinde.Sonra bir bakıyorsun, kime güvendiysen hep gitti.Sonra bir bakıyorsun, haddinden fazla yalnızsın. Ve anlıyorsun ki yanında olmayanların aklında olması hep boşuna. Sonra bir bakıyorsun yalnızlık sana birçok şey öğretiyor.Mesela daha önce bilmezdin, bazı şarkıların senin için söylendiğini.Daha önce bilmezdin, çayını alıp pencere kenarında otururken yağmura bulaşan toprak kokusunun eşi benzeri olmayan verdiği o huzuru. Daha önce anlamazdın, bir gün .ahiden her saat kendinle konuşacak kadar vaktinin olacağını. Daha önce bilmezdin, hiçbir çıkar beslemeden sevdiğin ahmakların arkandan kuyunu kazacaklarını. Nereden bilebilirdin ki, hep masumdun. Kalbinde kötü niyetleri büyütmüyordun. Biz sadece bazılarını hiç gitmeyecekmiş gibi çok sevdik, şimdi bu yalnızlığımız o yüzdendir işte.
3 Hayatımda izlediğim en kötü Fb-Bjk derbisiydi.. (Lütfen düzgün yorum yapın kimseye sataşmadan )


4 Bugün saat 3'e yakın neşve'nin önündeki durakta telefonla konuşup otobüs bekleyen siyah eşarplı güzel gözlü kız.Gözlerimizin tekrar buluşması dileğiyle.
2 Vizelerde geldin yanıma tanıştın sana ders anlattım ama bir tūrlū açılamadım sana
O doğal halin beni bitiriyor güzel kız
11 Şu üniversite gençliğinin aşk yaşamına bayılıyorum ya. Otobüse binen kıza veya çocuğa aşık olunuyor bir sonraki durakta ilgi duyulan kişi otobüsten inince aşk acısı bile çekiyorlar. 😀😀 Helal be aşkın basitliği ne de güzel anlatılmış..
2 Yara kızı farkeden tuzluğu alıp geliyor.
Çok şükür...
0 Edebiyat 1. Sınıf 2. Öğretimdeki beyaz tenli mavi gözlü kız ne zaman sınıfın önünden geçsem seni arkadaşınla sohbet ederken görüyorum gülüşün çok yakışıyor sana
4 Bugün benim doğum günüm. Ve bunu annemden başka kimse bilmiyor :/ gururlu yalnızlık dedik de bu biraz fazla oldu :)
0 Tarih bölümü, 3. sınıfta okuyan (normal öğretim), uzun boylu, karizmatik, çoğu kez eşofmanla okula gelen, H.... adındaki yakışıklı beni benden alıyorsun. Eğer kız arkadaşın yoksa bir beğen de bulayım seni 😔 Uzaktan uzaktan seni izlemek zor geliyor artık..
4 Arkadaşlar bazen yazılarınız geç onaylanıyor. Bunda bizim kusurumuz olduğundan çok sizin kusurunuz var. Hepiniz türkçeye uygun şekilde yazmış olsanız bize sadece 1 tuşa basma işi kalacak. Hemen onaylanacak. Ama öyle yapmıyorsunuz. Hemen hemen her yazıyı düzeltmek durumunda kalıyorum. Yazıyı baştan yazmak düzeltmekten daha kolay emin olun.