Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 Yurt parasını ödeyemedim. Son taksitim kaldı. Bu ay sorunlarım var. Yardım edebilicek birileri var mı? Yorum atsınlar ulaşayım.
0 İkinci el eşya satılık. Pazartesiye kadar evi boşaltıyorum. İlgilenen yazsın ben ulaşırım ona.


0 Pazartesiye kadar evi boşaltıyorum. Ev eşyaları arayan yorum yapsın ben ulaşırım ona.
0 Uydukentte kirası uygun ev bilen var mı? Acil ihtiyacım var.
0 Yaz boyunca çalışabileceğim bi iş arıyorum. Market ve garsonluk tecrübem var. Ehliyetim de var. Yardımcı olursanız sevinirim.
0 Bütlere kadar 1 hafta boşum. Part time bir işe girmek istiyorum. Cafe olur vs. Cafe geçmişim de var.
1 Özellikle bayanlara sormak istiyorum. Siz kızlar neden öylesiniz anlamış değilim? Belki biraz bende de çapkınlık var ama benimde sonuçta böyle değer verdiğim bir hanım efendi oldu. Hatta onun için vazgeçemeyeceğim hiçbir şey yoktu. Defalarca birbirimizi kestik biçtik. 😀😀 Sonra ben onu takip ettim. Konuşacaktım bir türlü virüs arkadaşı peşinden ayrılmadı. Ama çok net bir şey söyleyeyim. Sonra bir şekilde yolunu bulup instagramda konuştuk. Neymiş efendim sevgilim varmış. Ulan madem sevgilin var niye öküzün trene baktığı gibi bakıyordun. Hepsini aynı kefeye koyacağım. Hepiniz yalancısınız. Size asla güvenilmez. Bugün bunları yapanlar çok. Safız ama keriz değiliz. Şunu son olarak diyeyim. Bakın eğer cidden birisi size bakıyorsa ve sevgiliniz varsa ya o ortama girmeyin yada gidin o kişiye deyin sevgilim var. Saygılarımla 😊😊 (Her eleştireye açık bir şahsiyet)
0 Nasıl anlatsam bilemiyorum aslında. Çok seviyorum onu, her şeyden çok. Ama sevgilisiyle el ele gördüm geçen hafta. Bir de myo ya gelmişti sevgilisi için. Tüm koridorda nispet yapar gibi dolaşıp durdu gözümün içine baka baka. Hemşirelik 1.sınıftaki U.K lütfen yapma bunu bize.
0 Sitemim sana degil kendime. Ben de sana hak veriyorum. Biz olmayacak kadar imkansızmışız. Ben bir düş kurdum, içinde ikimiz vardı sadece. Sonra fark ettim ki kurduğum düşe bile ait değilmişsin. "Seni çok seviyorum" kelimelerini sana kullanamadıktan sonra ne ifade ediyor ki. Yolun açık olsun.
0 Uydukentte kirası uygun ev bilen varsa yorum yapabilir mi? Ben ulaşırım acil.