Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
4 Bir insan birini niye sever? Cidden bunu dusunuyorum. Mesela ben niye biri beni seviyor? Sevilecek neyim var da seviyorlar mesela? Ya da gercekten seviyorlar mi? Yoksa sever gibi mi yapiyor herkes? Oyle kotu gunler geciriyorum ki gercekten beni seven birinin destegine ihtiyacim var. Birine boyle uzunca sarilip aglamaya ihtiyacim var, bir omuza ihtiyacım var. Yoldan gecen birini cevirip yapsam bunu deli derler. Oyle bir durum ki anlatsam derdimi icimde daha da çoğalıyor. Oyle bir sorun ki anlattıkca karsimdakini bunaltirim korkusuyla yutuyorum hep kelimeleri. Ben bagira cagira haykirarak aglamak istiyorum sesim kısılana gozyaslarim kuruyana kadar. Kimse bulmasa beni mesela. Kafamı dinlesem öyle. Yaşlandım cidden yaşlandım. Hayatimin en guzel yaşını kotu geciriyorum. Oysa hep 19 yaşı merak ederdim merak edilesi hicbir yanı yokmus. Ruyamda kaciriliyodum elinden kacmak icin adami olduruyodum o kadar sogukkanliydim ki. Sonra oturup ustune yemek yiyordum. Bu arada ölüm diyetine girdim. Yalnizca su icerek ölümü bekliyorum. Su icmezsem direk ölürüm gerci son care onu denerim..
3 İyi bayramlar herkese. Ramazan da bittiğine göre artık tatil başlasııııınn :)


4 Bugün yağmur iyi geldi Bingöl e :) yanıyorduk. kaç gündür
3 Yeni keşfettim burayı işten güçten fırsat mı oluyor sanki, herkese merhaba hayırlı ramazanlar ☺️
3 Minimini birlerim. Yazın sıcağında bütlere kalıyorsunuz. Hocalarınızı da kendinizi de buralarda perişan ediyorsunuz. Aslında hocalar olarak bir ek gelir kapısı olabilir onlar şikayetçi değildir ama ben sizlere üzülüyorum.
Dipnot: Bilerek bıraktığı düşündüğümüz hocalarınız varsa buradan bana şikayet edebilirsiniz. :P
4 Bu gün üzerimde bir yorgunluk var. Sanırım bugün iyi gezdim. Nerden baksanız 15 km yürümüşümdür. En güzeli de ne biliyor musunuz? Nere de olursanız olun yanınızda en sevdiğiniz arkadaşınız varsa nerede ne yaptığınızın çok önemi yok. İyi ki varsın benim prensesim :) Senleyken kalbimin hırsızı bile gelmiyor aklıma. Pis adam. Gelmesin zaten. Kim bilir aklında ya da yanında şimdi kimler vardır. :@ Bak yine kızdım şimdi.
12 Çok üzgünüm. Çok iyi anlaşıyorduk aslında. Hatta ufaktan ufaktan sana aşık oluyordum. Ne oldu da birden kayboldun ortalıktan. Ne yaptım da beni her yerden engelleyecek kadar nefret ettin. Ama bu da geçer. Ben bunu da atlatırım da sen kaybettiğini anladığın zaman çok geç olacak.
3 Ah bu okul biter mi? Biterse üzülür müyüm? Özler miyim? Bu soruların cevaplarını bulmam lazım :)
2 "" ""ÖNEMLİ "" """sa Arkadaşlar sevdiğim kız için bingöle gelecem ve aslende Bingöllüyüm ama orda hiç yaşamadım sadece 3 gün 5 gün tatil hesabı oda 3ü köyde 1 i çarşı da geçiyordu.. Her ortamda olduğu için soruyorum boş gereksiz insanlardan uzak düzgün yerler önerebilir misiniz? Art niyet düşünmeksizin bu güzel ramazan ayında sırf ailelerden uzak (sevdiğim insanı da zor durumda bırakmamak adına) sessiz yerler önerebilir misiniz?
6 Büt Büt atıyor kalbim :(( Artık sıkılmaya başladım. Bir an önce bitsin artık şu sınav telaşı. Millet gitti memleketine. Biz kaldık buralarda.