Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 Mrb iyi günler biz uydukentte veya üniversitenin orda aile için yeni yapı kiralık ev arıyoruz yardımcı olabilirmisiniz acil
0 Bingöl üniversitesi Mühendislik-Mimarlik Fakultesini yeni kazanan arkadaşlar mühendisliği kazandım diye bence çok sevinmeyin fakiri fukarayı bolca doyurun çünkü  bu iyilikler size vize final haftasındasında yol-su-elektrik olarak geri dönecektir.
ARAMIZA HOŞGELDİNİZ ARKADAŞLAR..


0 Evimiz karşıyakada dayalı döşeli kira 400 lira 3+1 bir bayan ev arkadaşı arıyoruz.
0 İki bayan ev arkadaşı arıyoruz. Evin herşeyi mevcut. Gelecek olan kişiler sadece bavulları ile gelecekler
1 Ev arkadaşı ya da ev aranıyor. Siz yorum atın ben ulaşırım.
1 Ayrılık herkese göre acı vericidir. Kim ister ki sevdiği insandan vazgeçmeyi? Kim istemez ki sevilen kişi olmayı? Bu böyledir ama değil mi? Seversen gider. Özlersen gider. Kısacası değer verirsen gider ve beklersen gelmez. Ama vazgeçmezsin. En büyük vazgeçilmezin olmuştur çünkü. Onsuz nefes bile alamazsın. Cümleler tek tek dizilir boğazına. Yutkunamazsın. Rüyalarında onu görürsün ve uykuların zehir olur sana. Peki o? Birazda ondan bahsedelim. Birine acı çektirmenin keyfini çıkarır o kocaman egosuyla. ''Şu salağa bak be.. Nasılda aşık bana'' der. Oysa ki aşk salaklık değildir. Geceleri uyku Dünya'nın en tatli şeyidir onun için. O sen değil ki. Sevmeyi nereden bilecek. Birini özlemeyi, rüya da olsa ona sarılmayı bilemez ki o. Egosundan göremez kimseyi. O kendini sever sadece. Hatta bazen onu bile yapmaz bencillikten. Aşk duyguların en yücesidir. Bu duyguyu küçülten o'dur. Siz siz olun kimseye ondan vazgeçemediğinizi belli etmeyin. İnsanlar gider.
0 Meslek yüksekokulu civarındaki TOKİ'lerde kiralık daire var mı bilgisi olanlar zahmet olacak bi el atsın
0 İngiliz dili son sınıftaki kızıl saçlı D... o gülüşün hala aklımda hergün profil fotoğrafına bakıyorum bir insan bu kadar mı içten güler diye sana attığım istekleri kabul etmiyorsun bir türlü ama karar verdim okul açılır açılmaz gelip konuşacam seninle umarım hayatında kimse yoktur
Rumuz: Bir Garip Tarihçi
3 Ne hayatlar söndü uğruna yetmedi mi zulmün, Ey Aşk !.... ( Oooo 80 karakter yine mi sen ? :) )
0 Karşına çok daha farklı bir şekilde bir kez daha çıkacağım bir şans ver bu sefer. Seni unutamam anlamıyor musun isg deki uzuuun boylu esmerim senin temiz kalbin benim olacak o kadar. Sadece bir şans ver hayatın bounca pişman olmayacaksın seni çok seviyorum lütfen lütfen lütfen