Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
4 Arkadaşlar ben yeniyim itirafta
Bende birisine aşık oldum onu araştırdım biraz MYO da Maliye okuyor son zamanlarda çok hoş davranıyor ve tarz giyiniyor ondan hoşlanıyorum galiba en kısa zamanda onunla konuşacam o benim maliyecim
H.K SENİ SEVİYORUM 😍😍😘😘
0 Yarabbi o ne güzelliktir öyle bu hafta tarz sınırlarını aştın eteklerle bir bakalım yarın ne ile göreceğiz  seni bahçe tarımı 1. Sınıf güzeli yanındaki erkek sevgilin ise yakışmıyorsunuz senin en büyük hayranınım ben ayrılık olursa karşılaşırız güzel hatun.


1 Bugün Abdullah Caf ile kendimize söyleşelim programının ücretli olduğunu bilmiyorduk. Ve arkadaşımla dersten yarım saatliğine çıkıp eski rektörlük binasına gittik, biletli olduğunu öğrenince geri dönmek istedik , ama bir çocuk sorun değil deyip bizi içeri aldı. Orda teşekkür edemedik kendisine 😊 burdan teşekkür eder, hayatının her alanında bol tebessümler dileriz ☺☺
1 Myoda okuyan uzun boylu zayıf çarşamba günü bordo mont ve her zamanki gibi beyaz spor ayakkabı giyen çocuk sanırım ben seni çok beğendim hatta bir kaç defa göz göze geldik sende bakıyordun bana şu an çok utanıyorum ama sana bir tek buradan ulaşabilirim biraz düşün kim olduğumu anlarsın (kapalı kız)
0 Hey gri uzun elbiseli gri parlak eşarbın çok yakışıyordu seni tanımak ve sırt çantanı taşımak istiyorum :) seni KYK erkek yurdunun ordaki oturaklarda oturan bir grup ile konuşurken gördüm sen ve bi arkadaşın konuşmadan sonra yürüyordunuz yanınızdan geçiyorduk gözlerimi alamadım senden buralardaysan yorum atar mısın? :)
0 Tıbbi sekreterlikten esmer uzun boylu çocuk çok tatlısın sen sevgilin olmasına üzüldüm
0 Bugun 16:30 da yemekhanedeki yeşil eşarplı siyah ceketli ve kot gömlekli kız çok ilgimi çektin mesajı görürsen yorum yapman yeterli.
0 Bugün saat dört buçukta okulda zıraat atm sinin orada gördüğüm mavi kumaş pantolonlu sarışın kız. Benim üzerimde asker desenli mont vardı sende fark ettin beni. Seninle tanışmak isterim yorum yap yeter.
0 Saat 16.10 da Kolon kenarında yemek yiyen MYO nun güzel kızı siyah yakışıyor sana ama eşarp olmamış adını söyle bulayım seni.
0 Bugün MYO 3.katta saat 5 gibi sağlık hizmetlerinde sanırım laborant olan kırmızı parkalı başına yazma bağlayan siyah pantolunlu zayıf kız inşallah çıktığın yoktur beğen bulacam 😂