6 Başa gelebilecek en büyük güzelliklerden biri tipini anlatıyorum; 1.85 boyunda,geniş omuzlu,kaslı,kara gözlü kara kaşlı,sert bir görüntüsü var.Kavgaya girse o cüsseyle herkesi pataklar. Ama bu adam aşık olduğu kadının yanında; peçeteden gül yapan,evde saklambaç oynayan,yemek masasına kalpler çizen,terliklerinizi öpüştüren bir oğlan çocuğuna dönüşüyor ya kıkırdıyorum. Çok büyük şanstır hem sevgilin hem de en sevdiğin oyun arkadaşına denk düşmek.
8 Seni sevdiğimi söyledim yüzüne bakarak. Nasıl olurda bu kadar ruhsuz, bitmiş, tükenmiş bir şekilde bana 'beni sevme canın yanar' diyebildin. Anlamıyorum off 😢
7 Lan bu sosyal hizmet 1.sınıf 2.öğretimde de ama aşık varmış ya hele bismillah bi durun... Bende o sınıftayım ama hiç bir kız çekici gelmiyor. Yani şimdilik :)
0 Felsefe birinci sınıf birinci öğretimdeki her sabah mavi kulaklıkla gelen başörtülü lacivert ceketli güzel kız. Kafanı kaldırıp sağına soluna baksan keşke 😉 ( sosyal hizmtler 2. Sınıf ) ;)
0 2 yıldır burdayım ilk kez birini görünce kalp ritimlerim değişti her gün gittim fakültesine başını kaldırıp bir kez bile bakmadı.(Bahçe tarımı 1.sınıf Sarışın)Gidip konuşayım dedim yüzük takmış tokat gibi vurdu be vicdansiz !