0 Sayfayı takip ediyorsun okur musun bilmiyorum ama ben seni çok temiz sevdim. İki yılım heba oldu ,beraber büyüdük ama sen beni çok yaşlandırdın M.. şimdi bunu okuyanlar diyecek ki ya bizene buraya neden atıyorsun. İçimin acısını isyanını dağa taşa haykırmak istiyorum, yapamıyorum... Güzel kızın seni çok sevdi. Seni her zaman çok çok çok seveceğim ama bundan haberin olmayacak. Hep kendin gibi insanlarla karşılaşman dileğiyle. :)
0 7 Haziran akşam saat 20.30 uydukent otobüsünden inen iki kapalı siyah giyinen bayan vardı indik ilerledik sonra geri döndüler sevgiliniz yoksa burdaysanız yoruma yazın beyaz ve siyah tişörtlü olan çocuklarız
0 7 Haziran akşam saat 8 gibi uydukent arabasından iki güzel kapalı siyah giyinen hanfendi vardı 2 kişilerdi aşağı indiler bizde indik onlar sonra geri döndüler ben ve arkadaşım da siyah ve Beyaz tişört giymiştik hemen arkasından yürüyorduk eğer ki sevgiliniz yoksa yorum yapın ben yazarım
0 Öncelikle merhaba yakındığım bir konuyu dile getirmek istiyorum kadınlar hijyenine hiç dikkat etmiyor dayanılmaz bir şekilde ter kokuyorlar kabinler özellikle lütfen bu konuda özen gösterin kokuyorsunuz arkadaşlar giyiminizden önce hijyen kurallarına uyun lütfen!!