0 Dün gece 3 sıraları bişeydi iki kız uydukentte z gaming ,k marketin önündeki durakta halay çekiyordu katılmak istedim kornaya bastım hatta çok eğlenceli görünüyordunuz buraladamısınz acabaaa 😁
0 Arkadaşlar yeter artık bıktım biride bana itiraf atsın yarın çarşıya çıkıcam dörtyolda islerim var eve geldigimde bana biri itiraf atmamışsa çok kötü bozuşuruz dört gözle yarin atılacak itirafları bekliyorum hadi simdi uyuyorum yarın görüşürüz gözüm üstünüzde
0 5 yılımi caldin benden Sen hayatımda gördüğüm en karaktersiz insansın. İnsanlıktan nasibini almamissin sen böyle her geldiğin de umut verip yarı yolda bıraktın ya Allah benim hakkımı senden alsın. Attığın yüzüğü tekrar takmışsin parmağına. Sana tek diyeceğim bu Allah ta seni namusla terbiye etsin. Allah benim ahımi senden çıkarsın olur da kurban olduğum Allah senden çıkarmasa inşallah çocuklarından çıkarır ahımı.
0 bugün yine gördüm seni k.da yine siyahlara bürünmüştün cizmlerle ne güzel yürüyordun öyle arkadaşın seslenirken adını duydum bidakine yanında kim olursa olsun gelip konuşacam senle (F)