0 Bu akşam kaliumdan aşağı giden caddede 3 4 tane kız vardı kaldırımda birinin kucağında kedi vardı manavın az aşağısında kaldırımdaydınız kasisin yanında arabadan bakıştık ulaşır mısın
0 Bingöllü bi kız fenomen oluyor lan:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))??
0 Her yıl 8 Mart’ta, kadınlarımızın yüzünde bir tebessüm oluşturabilmek için 50-60 gül dağıtıyordum. Çünkü yıllardır maruz kaldıkları haksızlıklara, şiddete ve zorluklara karşı en azından bir gün, onları mutlu etmek istiyordum. Ancak bu yıl gül fiyatları çok yüksek olduğu için bunu kendi imkânlarımla yapmam zor. Kimseden maddi destek istemiyorum, sadece bu anlamlı günde gül bağışında bulunabilecek kişilerden destek rica ediyorum. Birlikte, küçük de olsa kadınlara umut olalım. Teşekkür ederim.
0 6 mart kahve meydanında köşede oturuyordunuz 4 5 kisiydiniz salıncak Taki kızın fotoğrafını çeken kız konuştuğun felan yoksa. Koy bulurum çok hoşlandım senden