0 Seveceksen sev itiraf et ben sevmekten vazgeçtim diyorum umut verir gibi yapıyor dalgamı geçiyorsun lütfen karar ver seviyorsan artık yaz seksennnnnn karakterrrrrrrrrrrrrrrrrr
0 Bugün 14 Şubat o kadar güzel hayallerim vardı ki hepsi yarım kaldı içimdeki her şey öldü ve yine yanlız yine kimsesiz kaldım kalbim çok kırıldı nasıl düzelecek bilmiyorum ama beni gerçekten seven biri çıkar mı karşıma napmam gerek ayrılıktan ne kadar sonra birine şans verilir arkadaşlar biri içimizde bitti diyelim hemen birine şans vermek doğru mu
0 Ya ben kendimi nasıl ifade edemem bilmiyorum ilk defa böyle birsey yapıyorum ama o kadar tatlıydı ki ya aklımdan çıkmıyor iki gün geçti belki bir birimizi bulamayız ama en asından içmde kalmaz bi yere dökmüş olurum otobüsde karşılıklı oturuyorduk sen şöför koltuğunun arkasında ben en sonda sürekli bir birimize bakıp gözlerimizi kaçırdık dört yıla yakın bi yerde indim inerkenki bakışınnnn🥹 görmezsin ama olurda görürsen diye yazdım:) 14.02.2025. 03:36:51,,,,,...!? Parolayı doğrular isen sevinirim en son koltuğun yolcusı şapkalı demenin sende etkisi ne oldu da tersini anlatma gereğinde bulundun 🤔🤔 .
0 Hayatından çıkmamı istedin kurtuldun neden seni unutmama izin vermiyorsun ve bunuda unutma seni o kadar çok severken gitmek zorunda bıraktığın için seni asla affetmeyecem..
0 Bingöl olası 7+ şiddetinde bir depreme ne kadar hazırlıklı? Haram yiyen müteahhitler depremden sonra yurt dışına kaçmak yok tamam mı? Lüks dairelerde oturup patronluk taslamaya benzemez. Helalinden çalışanları ayrı tutuyorum. 2003 depreminde kolonların arasında feci bir şekilde can verenler olmuştu neden mi? Malzemeden çalan başhırsızlara sorun. Binanızı kontrol edin bağımsız kuruluşlarca kontrol edin müteahhitlerin rüşvet verme ve yalandan sağlam raporu oluşturabilme ihtimalini de hesaba katın. Kıyamete yakın bir zamandayız zinakar fuhuşkar hırsız maddeci yalancı müşriklerin sayısı az değil. Veselam.