0 Sarışın çocuk olun beyler gözlerinize bi lens takın kel olanlar protez taksın yeminle düşmeyecek kız olmaz çünkü görgüsüz o kadar kızın içine görünür olarak düşerseniz kedi ile köpeğin kavgası gibi olur bu tip kızlara böyle olacaksınız sonra tekmeyi yapıştıracaksınız 🤣🤣
0 Admin kendin hiç bişey bilmiyorsun biliyorsan da işine gelmiyor benim gerçeklerim kimseye batmasın ben biliyorum bileceğimi bilmeyenler düşünsün benim bildiğimi. Ayrıca hiç kimsenin şahsına veya isim olarak bir hakarette bulunmadım benim bildiğimi bırak takipçileriniz de bilsin öyle devlet sırrını açığa vermiş gibi gizleme hiç bişeyi sende biliyorsun bende biliyorum senin bildiklerini adminlik yalnızca size ait değil bilin isterim.
0 Bu sabah ekmek almaya giderken önümde duran sarışın bayanın kullandığı üstü açık arabadan bahsettim yanından geçerken birden bir şey çıktığını ve üstünün kapandığını ve korktuğumu şaşkınlığımı en saf duygularımla belirttim. YORUM YAPILMIŞ GÖRMEMİŞLİK ZOR DİYE arkadaşım sana soruyorum hayatında kaç kere böyle araba gördün veya bindin? Kusura bakma ama seni de biliyoruz
0 içimizide buraya dökemiyoruz millete kendimizi beğendirmek zorunda mıyız aşık oluruz işsiz oluruz öğrenci oluruz beğendiremiyoruz arkadaş Lütfen her şeye kötü yorum yapmayın sizin hayatınız gibi yaşamak zorunda değiliz anlayın artık.Herkesin kendine göre bir yaşam tarzı var SAYGI duymak zorundadınız değilseniz susun çok mu zor.