Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
1 Dünkü oynanan tiyatrodaki taksici neydin öyle be sen gül gül öldük yaa ☺️(seksen karekter şeysiii)
0 Bizim eskiden
gülüşlerimiz vardı,
tutuşan dağların
doruklarına yar olduk.
Yıllar çiğneyip geçti,
sevdamızın üstünden.
Bize hüzün
bize acı
bize gözyaşı oldu
ve birde
yaşama telaşı kaldı yarınlarımıza.!
(W)


0 Uydukent S. ve aşağısındaki A. çevresinde bi miktar paramı düşürmüşüm. Bulan iletebilir mi bana?
0 Merhabalar dün gece O. cafede iki bayan otuyordunuz duvar dibinde siyahlara bürünmüştü dudağının sol alt tarafında bi benin vardı arkadaşın  seslenirken adını duydum R. diye ama bi türlü bulamadım.  Özür dileyerek söylüyorum gözlerime engel olamıyordum belki fark edip rahatsız olmuşsundur gözlerin çok güzeldi derin bakışların vardı aslında üzüldüm biraz o bakışların farklı bakmasını izlemek canımı biraz acıttı açıkçası eğer bunu görürsen perşembe günü yine 8 de seni oturdugun yerde bekliycem düşünerek gelmeni isterim.
0 Kupon isteyen vardı ulaş
20 gündeki bastığım para 9.500 TL aldığım 20.000 TL !
0 Ulan birini severiz bize yâr olmaz,
Takım tutarız küme düşme potasına gelir,
Kupon yaparız yatar ilk maçtan.

Ulan ne zaman şansımız yaver gidicek.
0 Biri geliyor hayatına, diyorsun ki “tamam yani artık bundan sonra yalnızlık yok.
İki kişiyiz, biz her şeyi iki kişilik düşüneceğiz..”
Sonra.. çekip gidiyor yani..
Tamam. gidiyor yani O.
O zaman ikiydik, ben şimdi tekrar bir kalacağım,
Yani bir kalmam lazım, öyle olması lazım.
Ama bir de kalamıyorum.
Yarım kalıyorum..

“Niye yarım kaldım ben?”
Niye şimdi benim yarımımı aldı götürdü giderken?

| Leyla ile Mecnun
1 "Seni,kaburgamın altın parçası.
Seni,dişlerinde elma kokusu."


0 Yeşil şişme mont itirafı atan kız. O kişi evli evli çocukları var. Şimdiki zamanda erkekler bile sizin yüzünden yolda yürümeye korkar oldu.
0 Değerli arkadaşlar merhaba, Cumartesi (30.11.2019) günü Diyarbakır turu düzenlenecektir. Gezilecek yerler ise Hasanpaşa hanında sabah kahvaltısı, öğle yemeği ciğer, ulu cami, Cahit Sıtkı Tarancı müzesi, Meryem ana kilisesi, dört ayaklı minare, surlar ve on gözlü köprü.