0 İlk defa böyle bir şey yapıyorum. Birine itiraf atıyorum. Bugün saat 5 5,30 gibi asansöre bindik arkadaşla iki bay da vardı ve birini gerçekten çok beğendim. Eğer burda ise beğenirse sevinirim.
1 Önce bir hayal ürünüydü Yıllar sonra kendisiyle tanıştık Kendisi Almanya'dadır Adının başını hayal ürünü olandan aldı. Varmı cevabını bilen.(ipucu paylaştıklarım)
3 Iyi akşamlar ben birinden hoşlanıyorum ve bunu ona dayanamayıp bir süre konuştuktan sonra açıkladım sevgili olmak istediğimi söyledim fakat bana evet hoş kızsın seninle sevgili olmak isterim ama ben evlilik düşünmüyorum ciddi bir ilişki düşünmüyorum dedi... şimdi bu ne demek oluyor biri bana bunu açabilir mi benim vazgeçmemi mi istedi yoksa benim ona evlilik lafı açmamam için mi soyledi yada başka bir ihtimal mi yani ne anlama geliyor ne yapacağımı şaşırdım kaldım. Rumuz -mis-
0 Akşamüstü saat 18.00 civarı. Halk otobüsünde karşı karşıya oturuyorduk ben en arka koltuktaydım. Sen de şoförün hemen arkasındaki koltuktaydın. Pir ali kız öğrenci yurdu nun oradaki durakta indin. Gözlerinin güzelliğinden ne giydiğine bakamadım😊. Sanırım kot ceket vardı üstünde altında da siyah bir tişört vardı. Çok güzel bakışların var güzel gözlü kadın😊. Umarım takip ediyorsundur sayfayı. Beğen seni bulayım.
0 Merhaba Admin rica etsem paylaşır mısın bu akşam Ünüversite arabasına bindin göz göze geldik seninle sen sürekli bakıyordun bende sana bakıyordum o nasıl bi bakış hayran oldum sana eğer bu itirafı görüyor isen Beğen bulurum ben seni