Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 Baylar bayanlar myo nun önündeki ziraat atemesi bozuktur bugun para çektim kartımı yutup bloke etti duyurulur kartınızı takıp geri alamazsanız hiç şaşırmayın!!!!!!!!!
0 55 .AZ plaka sahibi saat 17 civarında U. L. sofrasında oturuken cam kenarından
içerden sizi izliyordum. Beyaz tişört vardı üzerinizde lütfen bana bi işaret ver


2 Yolda yürürken kollar niye sallanıyor 😄

Yine başladım sacmalamaya 😏😄😄😄
0 Merhaba admin, biz eve yeni taşındık çok iyi bütçemiz yok çamaşır makinesi almak istiyoruz bize uygun fiyata verebilecek olan ya da ücretsiz vermek isteyen var mı?
0 İyi akşamlar baza ihtiyacımız var satacak olanlar ulaş yazması yeterlidir..
0 Bugün MYO da z.atmsinin önünde ve yemekhane de gördüğüm hanımefendi afiyet olsun dedim ama sonra konusamadık buralarda olduğunu düşünüyorum bulursam tekrar güzel olur ☺😁
0 Merhaba admin.. bugün saat 5'de m. kafenin karşısındaki ş. marketin önünde bakıştığım siyah eşarplı kız beni bul lütfen 🙄
1 Aranızda ingilizce öğretmeni olan var mı bazı konularda bilgisine danışmam gerekiyor öğretmen olması şart ama çünkü ben de şuan öğreniyorum ondan daha iyi fikirler alabilirim.
0 Bugün saat 17.30 civarında M. kırtasiye önündeki otobüs durağında karşılaştığımız bayan, üzerinde beyaz tişört vardı bir iki defa bakıştık ben yukarı doğru yürümek zorunda olduğum için konuşma fırsatımız olmadı( yanında arkadaşında vardı hatta) ben eşofmanlı çocuk buralardaysan bi belirti bi iz bırak tanışalım.
1 PKK-PYD terör örgütü, Suriye'de işgal ettiği bölgelerden Şanlıurfa'nın Akçakale,Ceylanpınar ile Mardin'in Nusaybin ilçelerine havan mermileri attı.
4 sivil şehit ve +70 sivil yaralı var.
Şehitlerden birisi 9 aylık Muhammed Omar.
#BebekKatilleriPkk
#BabyKillerPKK