0 Umarım karşına senin gibi biri çıkar.. Umarım senin biraktiğin gibi sende yarı yolda birakilirsin..Ya sevmedin niye 3 sene boyunca seviyorum dedin..Tamam ben iyi bir insandım,daha iyilerini hak ediyordum.Bide beni sözde çok sevdin.Peki sadece şunu söylüyorum.. BENİ NEDEN SEVMEDİN?
0 Iyi günler. Kırtasiyemizde çalışmak üzere tercihen ikinci öğretim kadın iş arkadaşına ihtiyacımız var. Çalışmak isteyen arkadaşlarımız yorum yaparlarsa detaylı bilgi için dm ile kendilerine ulaşırım.
0 Bu itirafı kesinlikle hakaret amaçlı yazmıyorum sadece uyarı amaçlı yazıyorum. Beyler zaten sigara içiyorsunuz diye leş gibi koku geliyor üzerinizden bir tane deodorant, parfüm kullanmıyorsunuz hem ter hem sigara kokarak bize işkence yapıyorsunuz. Bir erkek güzel koksun lütfen yaaa.
0 S... adına itiraf atan kız. İnşallah yazdığın itiraf psikoloji bölümündeki S... için değildir. Şayet öyleyse karşıma çıkarsın umarım. Kafanda saç bırakmayacam. O çocuk benden başkasının olamaz !
0 Kızlar az da olsa kendinize güvenin ya. Nasıl o kadar makyaj yapabiliyorsunuz? Şahsen size bakınca benim nefesim kesiliyor yani. Acaba öz güvensizlikten mi bu kadar abartı abartı makyajlar yapmanız?