Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 Bunlardan biri de “giyinik çıplaklar.” Bunlar daha beter ve bu tür en azından Güney Amerika’da yok. Yani enteresan bir sosyal yapı var. Düşünen insan sayısı az. Orangutanlar bile ne yapması gerektiğini biliyor.

Bir de erkek sorunu var. Bu şebeklerin değeri, altlarındaki arabalar kadar. Satın alınabilir bir şey ve her arabadan bir ses çıkıyor. Kendilerini havalı sanan lobsuz yaratıklar havanız verdiğiniz karbonhidrat kadar kirli. Bir de kara para aklayıp zenginleşenler var ki kadın erkek farketmiyor.

Son olarak Bingöl'de artık yasaklı her türlü iş dönüyor uyuşturucudan tut fuhuşa kadar.

0 Merhaba yarın akşam 7 gibi yani 28 Eylül kendi aracımla Malatya’ya gideceğim gelmek isteyen varsa gidebiliriz


0 Öğrenciyim üniversite okuyorum biraz paraya ihtıyacım var yardımcı olabilecek insanlar yoruma yazsın lütfen niyetini farklı olanlar yazmasın
0 Bay bayan okey ve cafe salonumuzda çalışacak bayan elaman ihtiyacımız var çalışmak isteyenler yorum atsın ulaşırız
0 27 Eylül cumartesi günü saat 17:40 civarı Kalium AVM terasında iki arkadaş vardı. Bizde iki kişi oturuyorduk, hemen yan masamızdaydılar. Çakmak muhabbeti döndü aramızda iki defa çakmak aldık. Çakmağın bizde kalmasını söylediler. Sonrasında üni mevzusu açıldı bölüm ismiyle ilgili kısa çaplı bir muhabbet açıldı. Arkadaşa ulaşmak istiyorum. Kendisi görüyorsa bir ifade bıraksın rica ediyorum:)
0 Kiralık bodrum ışık koz çay evi arasında 3+1 esyalı kira 10 bin TL depozit yok 10 bin emlak komisyonu sadece temiz bayan öğrencilere verilecektir 2 3 kişi ye uygundur ilgilenenler nokta bırakabilir
0 Part time çalışabileceğim bir iş arıyorum acilinden ulaşın lütfen seksenkarakter
0 Elinde satılık çift kişilik yatak ve elbise dolabı olan varmı yorum yaparsa ulaşırım
0 i.cafede gece çalışan kapalı kızın çok güzel gözleri var resmen aşık oldum kıza. Her gittiğimde onu görüyorum çok hanım efendi biri ama
terseler diye çok korkuyorum kızı tanıyan varsa yardımcı olabilir mi niyettim ciddi
0 Kaliyum awm de atm lerin yanındaki berberde çalışan çocuk çok tatlıydın ama ismini bilmiyorum sen . Koy ben seni bulurum