0 Bunlardan biri de “giyinik çıplaklar.” Bunlar daha beter ve bu tür en azından Güney Amerika’da yok. Yani enteresan bir sosyal yapı var. Düşünen insan sayısı az. Orangutanlar bile ne yapması gerektiğini biliyor.
Bir de erkek sorunu var. Bu şebeklerin değeri, altlarındaki arabalar kadar. Satın alınabilir bir şey ve her arabadan bir ses çıkıyor. Kendilerini havalı sanan lobsuz yaratıklar havanız verdiğiniz karbonhidrat kadar kirli. Bir de kara para aklayıp zenginleşenler var ki kadın erkek farketmiyor.
Son olarak Bingöl'de artık yasaklı her türlü iş dönüyor uyuşturucudan tut fuhuşa kadar.
0 27 Eylül cumartesi günü saat 17:40 civarı Kalium AVM terasında iki arkadaş vardı. Bizde iki kişi oturuyorduk, hemen yan masamızdaydılar. Çakmak muhabbeti döndü aramızda iki defa çakmak aldık. Çakmağın bizde kalmasını söylediler. Sonrasında üni mevzusu açıldı bölüm ismiyle ilgili kısa çaplı bir muhabbet açıldı. Arkadaşa ulaşmak istiyorum. Kendisi görüyorsa bir ifade bıraksın rica ediyorum:)
0 Kiralık bodrum ışık koz çay evi arasında 3+1 esyalı kira 10 bin TL depozit yok 10 bin emlak komisyonu sadece temiz bayan öğrencilere verilecektir 2 3 kişi ye uygundur ilgilenenler nokta bırakabilir
0 i.cafede gece çalışan kapalı kızın çok güzel gözleri var resmen aşık oldum kıza. Her gittiğimde onu görüyorum çok hanım efendi biri ama terseler diye çok korkuyorum kızı tanıyan varsa yardımcı olabilir mi niyettim ciddi