Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 *Sêrkêftîn*ne demek? bilene hediyem olacak.
Seksen karakterde ney admin sende onu söyle allah için.
0 Merhaba okul kantinlerinde çalışa bileceğim bir iş arıyorum da ihtiyacı olan var mıdır acaba yardımcı olsalar bana


0 Sosyoloji de okuyan Z bu yıl son yılın sevgilin yoksa bu gönderiyi beğenmen yeterli olacaktır. Cesaretimi toplayıp karşına çıkabilmem için bu gönderiyi beğen lütfen.
#uzaktanizleyenaşık#
0 Okul kantininde çalışmak istiyorum çalışan arayan var mı acaba😊😊
0 Neden bu şehirde sadece kızlara iş var bizde iş arıyoruz bizede yardımcı olun...
0 T kafede çalışan zaza bi kız vardı. Minyon tatlı bi kız arkadaşıyla çalışıyordu bi ara. Aylardr arıyorum bulamadım işten de çıkmış galiba inşallah karşılaşırız gene 😏
0 Eve çıkacağız ama eşyaya ihtiyacımız var . Eşyalarını uygun fiyata satmak veya vermek isteyen arkadaşlar yorum yapabilir mi lütfen..?
0 Bugün (Perşembe) öğle saatlerinde k. civarında tank gibi dev bi arabayla 2 defa önümden geçtin. Umursamaz tavırların baya hoşuma gitti seni daha önce görmüştüm ama bugün adını da öğrendim T.K. yakında seninle iletişime geçmeyi düşünüyorum. Buralardaysan ve bu itirafı görürsen bilgin olsun istedim.
0 Dün ögrendim ki 4 yıllık boş bir bölüm kazanmışsın 😂😂 Gül gül öldüm resmen sana 25 yaşına gelip bir halta yaramayıp bu yaştan sonra kız tavlamak uçkur peşine düşmek için gelip okumaya karar vermek nasıl birseydir aklım almıyor gerçekten neyse canım 25 yaşında 2000 binlilerle aynı masalarda güzel seneler gecirmen dileğiyle zavallım. 😁😁 HAYATI BOŞ OLANIN ZAMANI ZATEN BOŞTUR.
0 Bazen süslü cümleler kullanmak istiyorum. Şöyle ne güzel demiş dedirtenlerden. Gerçeklikle alakam olmasın istiyorum. Dışardan bakayım her şeye hiçbir olayda ben olmayayım istiyorum, ya da yaşanması mümkün ama yaşanmamış bir romanda baş kahraman olmak istiyorum. Bir şarkı olup aynı duygularda birleşen insanları görmek istiyorum. Kendimi uzaktan hissetmek istiyorum. Bir hayal gibi gerçek olmamak istiyorum. Gerçekteki olaylar gittikçe kötüleşirken duyarsızlaşmayı istemiyorum. Kısaca amaçsızca iyi şeyler iyi insanlar görmek istiyorum.