Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
1 Sahurda bir itiraf paylaştım, tişört sezonu açılmıştır sarı tişörtlü polo tişörtlü vs diye. Ama anladım ki insanlarda anlama kıtlığı var yorum yapanların hiçbiri anlamamış sağolsun iki kişi hariç. Abi orda açıklamayı yapmış ama ben yinede açıklayayım benim orda demek istediğim bütün itiraflarda tişörtün rengiyle birbirlerini bulmaya çalıştıkları. Yorum yapan hanımefendi ne anlatmak istedi bilmiyorum ama şunu tavsiye ediyorum insanların dilinden konuşun da sizi anlayabilelim....
0 Herkesi yavaş yavaş tanıyorsun
Pastada ki mum sayısı çoğalınca...


0 Admin merhaba bize 2 + 1 üniversiteye yakın ev lazım bodrum kat da olabilir evini eşyaları ile devredecek olan varsa isteriz
0 Günlük kiralık daire 2 +1 ful eşyalı ilgilenen varsa yorum atsın (Minumum 80 karakter )
0 A. Beyde çalışan m.f.d o nasıl bir tatlılıktır yarabbim. Durup saatlerce izleyebilirim seni heralde. 
0 Şilan B. Adında öğrenci akbili buldum sahibi kimse veya tanıyan varsa ulaşsın. (Mnm80krktr)
0 Merhabalar benim bir kaç parça eşyam var, satmak istiyorum, aşağıda saydığım eşyaları almak isteyen varsa toplam :250 tl
1 tek kişilik yatak
1 çalışma masası, 2sandalye
1 komdidin, 1 tane de çok temiz bir AYNA
1 bez dolap
1 halı, 1 tane çul halısı
1 elektrikli soba
1 tane 1+1 mini hoparlör
1 tane laptop bilgisayar fanı
1 kişilik oda istenilen herşey var...
0 Merhaba. Evi devrediyoruz. Evde buzdolabı, çamaşır makinesi, fırın, 4 halı-3 yolluk, mutfak eşyaları, 2 masa, koltuk takımı, 2 bez dolap-1 tahta dolap, 2 sehpa, süpürge makinesi, ketıl, çamaşırlık, 2 kitaplık, perdeler vardır. Doğalgazlı, yeni yapı, kira 400 TL. Eşyalar 1000 TL(pazarlık payı vardır).
0 Ah Diyarbakırlı güzel gözlüm. Gidiyorsun demek. Hiç biz olamadık. Hatırlıyor musun saat kulesinin yanında göz göze geldiğimiz günü?Aylarca seninle konuşmadan sevdim seni bekledim. Hatırlıyor musun cafeteryanın girişinde ki ikinci karşılaşmamızı? Öylesine masum öylesine güzel seviyorum ki seni❤❤❤ Engeli sakın kaldırma... Uzaktan sessiz sedasız beklemek Daha Güzel.. ((Dil...))
0 Arkadaşlar yaz okuluna kaldık biz , yalnız her derse en az 10 kişi' nin başvuru yapması gerekiyor . Dersi kalanlar başvuru yapabilirler mi mağduruz yoksa mezun olamayız sınava yetişmemiz için bu yaz mezun olmamız gerekiyor. Hem size hem bize.