Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
1 "İlk ve son itirafım"Sizinle sevişen bir insanın aslında kiminle savaştığını bilemezsiniz sizi öperken kimi öldürmeye çalıştığını sizi seviyorum derken kimden nefret ettiğini tahmin bile edemezsiniz çünkü her aşk bir diğerinin intikamıdır.. Sevgililer günüymüş. Pehhhh🤐
0 Admin merhaba , ben üyelik şifemi unuttum hamgi e-mail ile giriş yaptım hatırlamıyorum , ne yapmam gerekiyor ?


0 Bu sayfada son zamanlarda üniversite hocalarına yönelik iddialar içeren paylaşımlar yapılıyor. Öncelikle şunu belirteyim üniversitede hocayım; 28 yaşındayım, bekarım ve eli yüzü ve karakteri gayet düzgün bir insanım. Hiç bir zaman işimle özel hayatımı birbirine karıştırmam. Buradaki iddiaların hedefinde olan şahıslardan da değilim; çünkü yazılanlar benimle örtüşmüyor. Evli veya yaşını başını almış hocaların ya da öğrenciyi notla tehdit eden veya kayıranların dışında , işiyle özel hayatını birbirine karıştıranların veya işini istismar amacı olarak kullananların dışında hiç bir hocanın öğrencilerden birisiyle ilişkisi olmasını, öğrencinin yakınlarından başka hiç kimsenin yadırgama ya da buna karşı çıkma hakkı yoktur. Ortada iki yetişkin insanın verdiği bir karar varsa 3.kişilerin payına düşen bellidir. Birisi gönderisinde bir hocanın kızlara yakınlık gösterdiğinden bahsetmiş hatta dövmekle tehdit etmiş. Bi defa bu şahıs ben değilim; yanlış anlaşılma olmaması için belirtmiş olayım. Zaten benden 10-15 yaş küçük kızlar henüz liseli çocuklar. Ama ortada bir taciz etme ya da istismar etme durumu yoksa o gönderiyi yazan kişiye b.k yemek düşer. Taciz ve istismar varsa da bu o kızlar tarafından önce üniversite yönetimine sonra emniyete şikayet edilir.Sana ne kardeşim sen o kızların abisi misin, babası mısın? Sana bu rolü kim biçti? Ya da üniversiteli kızlar sadece erkek öğrencilerle ilişki yaşayacak diye bir kural mı var?Öyle bir iddian varsa polisleri, askerleri, doktorları da tehdit et bakalım. Ben burada genç ve bekar bir birey olarak dersine girmediğim bir öğrenciyle rızası varsa sevgili de olabilirim, hatta evlenebilirim ve bu durum onu ve ailesi dışında kimseyi ilgilendirmez. Ayrıca bazı Türkçe okuma ve anlama özürlüler bu yazdıklarımı başka bir taraflarıyla okuyup yanlış anladıysa, bu gönderinin altına saçma sapan hakaret içerikli yorumlar yazıp seviyelerini ifşa etmesin. Kem söz sahibine aittir vesselam.
0 Rabbim bütün müslümanlara, gösterişsiz ve riyadan uzak ameller yapmayı nasip etsin. Riya amelleri kökünden kazıyan ve kişiyi şirke götüren bir özellik taşır.
#iktisatci
13 Sözler yalan oldu bak
Geceler hergün kör bıçak
Geçmez bu olur böyle
Gel hayalim anıları alalım kaçalım buralardan
Gel yoruldum yalanları yasayan gururundan
Bir ömür var bir de aşkımız yeter bu zamana
Gel baharım kaybolalım..
-umutsuzvakaa-
3 Haberin var mı taş duvar?
Demir kapı, kör pencere,
Yastığım, ranzam, zincirim,
Uğruna ölümlere gidip geldiğim,
Zulamdaki mahzun resim,
Haberin var mı?
Görüşmecim, yeşil soğan göndermiş,
Karanfil kokuyor cıgaram
Dağlarına bahar gelmiş memleketimin...
Ahmed Arif
1 Arkadaşlar merhaba
Elinde Ahmed Arif’ in "hasretinden prangalar eskittim" Şiir kitabı olan var mı?
Olan varsa yorumla ulaşabilirmi rica etsem?
0 Uydukent tarafinda satılık daire var mı? Bodrum hariç veya bilgisi olan varsa yorum yapsın ben ulaşırım.
1 Lakin gönlümüzün kemeri yok.
Sabır başımızda taç iken dualarımız tahtımızı üstlenir Deftere yazılan güzel sayfaların sırası elbet gelir. hiçbir zaman unutmayalimki;
AŞK bekleye bekleye kudretlenir...
12 uzaktan seviyorum seni
kokunu alamadan,
boynuna sarılamadan
yüzüne dokunamadan
sadece seviyorum
öyle uzaktan seviyorum seni
elini tutmadan
yüreğine dokunmadan
gözlerinde dalıp dalıp gitmeden
şu üç günlük sevdalara inat
serserice değil adam gibi seviyorum
öyle uzaktan seviyorum seni
yanaklarına sızan iki damla yaşını silmeden
en çılgın kahkahalarına ortak olmadan
en sevdiğin şarkıyı beraber mırıldanmadan
öyle uzaktan seviyorum seni
kırmadan
dökmeden
parçalamadan
üzmeden
ağlatmadan uzaktan seviyorum
öyle uzaktan seviyorum seni;
sana söylemek istediğim her kelimeyi
dilimde parçalayarak seviyorum
damla damla dökülürken kelimelerim
masum beyaz bir kağıtta seviyorum

CEMAL SÜREYA
-umutsuzvakaa-