0 01.02.2018 Bu tarih belkide benim için hayatımın en güzel tarihiydi. Sevgili olduğumuz tarihin takvim yaprağını bıle hala saklıyorum. Seninle olmak dünyanın en güzel sesinden en güzel şarkıyı dinlemek gibi bişey seni seviyorum . Sana aşığım c.k
0 Sevmeyi beceremeyen kadınlara aşk dediniz, sizi seven kadınların aşkı burnundan getirdiniz.. Teninize dokunana kadının dibi, yüreğinize dokunana kezban dediniz... Umrunda olmadığınız kadınlara uzun cümleler kurdunuz, gece elinde telefonla uyuya kalan kadınlardan sesinizi esirgediniz.. Sizi üç gün dünyasına sığdıramayan kadınlarla hayal kurup, size ömrünü adayacak kadınların hayallerini yıktınız.. Velhasıl kelam; Sizi sevebilecek kadınları üzdünüz beyler, kırdınız, eksilttiniz. Aslında siz aşkı hiç haketmediniz yazıklar olsun
0 Uydukent tokilerde 3+1 dayalı döşeli evimi devrediyorum. Kira 400 tl. Ev ikinci kat ve yeni doğal gaz çekildi. Eşyalar için de indirim yapacam. Yorum yapın ben ulaşırım.
0 Bugun üç buçuk dört gibi uydukent sağlık ocağından ordan da eczaneye giden kız. İki üç defa denk geldik. Kot ceketli kot pantolonlu çok tatlıydın. Konuşmak isterdim seninle. Görüyorsan beğen ne olur. :)
0 Beyler anlayamadığım sevgilinize birlikte olalım diye yalvarırsınız, psikolojik baskı yaparsınız, seninle ciddiyim ilerde evlenecez diye ısrar edersiniz. Kız sizinle birlikte olunca da kezban, benle yapmışsa başkasıyla da yapar düşüncesiyle kızı yarı yolda bırakırsınız. Hani şeref hani haysiyet? O kızın günahının bedelini nasıl ödeyeceksiniz merak ediyorum.