Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 Köy okullarında kütüphane oluşturmak için ve kimsesizler yurdu olan S.  evlerinde etkinlik düzenleyeceğiz bunun için sizlerin desteğine ihtiyacımız var Instagramdan bizi takip edebilirsiniz.
2 K.T.T
1) İlk bakışlar her zaman çok önemlidir.ilk bakışta kızı kendine bağlama potansiyeli mevcuttur.
2) Konuşurken çıkardığınız 'ses tonu' iyi ve ikna edici tonda olmalıdır.
3) Bahaneler her dakika akılda kalmalı ki tanışma sırasında o bahaneler üzerinden gidilir.
4) Jest ve mimikler karşı tarafı bağlayıcı ve ikna edici niteliktedir.Gerektiği zaman doğru kullanmalısınız.
5) Tanışma süresince kıza fiziki olarak fazla yaklaşmamalısınız ki ürkmesin ve yanlş anlamasın...
M.Fuat Korkmaz
8 Sizde fazla mavi var mı,
Fazla bir gökyüzü,
Fazla bir cumartesi,
Fazla bir gülüş, 
Sizde fazla bir hayat var mı?


7 Kusursuz hiç kimse yoktur, kusuru haddini aşmış insanlar eleştirilmeye mahkumdur...
1 Arkadslar uydukentte oturuyoruz 3 kişiyiz 4. bayan arkadaş arıyoruz kira 500 tl kömür 400 tl acil yorum yapın yazmıştım zaten tekrar yazıyorum maddi zor durumdayız.

@malatyali
0 Acil part time iş arıyorum yardımcı olursanız sevinirim. 
0 2 gün önce öğrenci kimliğim kayboldu bulanların MYO güvenliğie bırakılmasını rica ederim İ...  Avcı
0 Admin size yolladığım itirafi paylaşır mısınız?  artık size zahmet bekliyorum.
0 Kadın arkadaşların itiraflarına bir 30 sayfa kadar baktım da kimsenin ilgisini çekmemişim. 
1 Sonra işte aradan onca zaman geçmesine rağmen seni görünce elim  ayağıma dolandı yine, sana dokununca özlemimi fazlasıyla hissettim. Gülüşünü, gözlerini, sesini ve en önemlisi sakallarını o kadar özlemişim ki şiir bakışlı yarim, bundan sonraya dair bir umudum yok ama özlemekler bile yetmiyor artık bilesin.