Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 Devlet hastanesinde çalışan S.T. Sen ne tatlısın ya keşke beni görsen..
0 Uydukent Şok marketin orda 3+1 ev devrediyorum. Mezun oluyorum.  Eşyalarım temizdir. Hiç bir eksik yoktur. Tek kalıyorum evde. Eşyaları satmakla uğraşamam. 1 haftaya çıkıyorum evden. Güzel kolaylık sağlarım. Fiyat konusunda dediğim gibi şu fiyat bu fiyat diye bekleyemem. İlk isteyene veririm evi. Yorum yazın ulaşayım. 


0 Perşembe günü Mühendislik kantininde bakıştığımız bayan. Uzun zamandır takibimdesin. O gün kantin merdivenlerinden çıkarken arkanı dönüp çok manidar baktın. Yorum yap ya da beğen bulayım seni. Mezuniyette giydiğin kırmızı elbisede çok yakışmıştı. 
0 Bugün 18.10 civarı öğretmenevinin ordan üniversite arabasına binip dörtyolda inen kırmızı montlu çocuk. Bir kere bile arkana dönüp bakmadın. :)) Beğen bulurum ben seni. :)))
0 Sosyal hizmet ikinci sınıf ikinci öğretim kız evladı (S) Sen ortalıkta mal mal gezinme olur mu? Sonra bak en yakın hayvanat bahçesine götürecekler seni. Okumaya değil izdivaç programına gelmiş gibisin. Sana da yazık zavallıcık seni. Neyse neyse daha fazla ezmeyeceğim seni. Zaten daha fazlasını senin minik beynin kaldırmaz. Aptal ya çok komiksin sana çok gülüyorum ben. Aynen böyle rezil olmaya devam et.
0 Yani sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi şart mı? Tahir olmak da ayıp degil, Zühre olmakta. Hatta sevda yüzünden ölmek de ayıp değil. 
0 6.15 civarı C.. kafede gördüğüm gözlüklü kız beğen ben bulurum seni 😊
0 Ceylan K adında öğrenci kimliğim kayboldu. Bulan yorum yapsın ya da okulun nizamiyesine bıraksın.
0 Merhaba arkadaşlar box fitte 25 günlük üyeliğim var gitmiyorum gitmek isteyene uygun fiyata bırakılır
0 3+1 kiralık daire 2. Kat içinde eşyalarla beraber devran kiralıktır. Yer korku evinin arka tarafı.