Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 İlgiliz dili okuyan bey , hep seninle konuşmak istiyorum ama korkuyorum dışarıya çok sertsin . Adını biliyorum fakat çekiniyorum , ayrıca tshirt gömlek bir insana ancak bu kadar tatlı olur. :)
1 Myo'da Tds 2.sınıfta okuyan A.Y uzun zamandır bakışıyoruz. Beni farket artık..


2 Sahbay-ı Aşkında taht kurdum
Üftade gibi etrafında dolandım durdum
Mürde oldu gönlüm devası senin gözlerinde
Ebhar’lar kadar derin ve berrak,
Yekta sana esir oldu bu gönlüm,
Ram oldu boynum, tutuldu ruhum,
Ah-i zar eyleme gözlerimi, yolunda kayboldum
6 Seviyorsanız gidin konuşun,
Sarılın, kokusunu çekin içinize.
Çok görmeyin bunu hem kendinize hem de ona.
Seviyorsanız durmayın, geç kalmayın sevdiğinize...
Sarılın ve bırakmayın.

#Bayanpsikolog
1 Gözleri mavi olan sivaslı kız seni iyi ki gördüm sende o gözlerini benden kaçırmasan beni görmemezlikten gelmesen
1 Ya hadi erkeklerin kızlara laf atmasına alışığız da kızlar size ne oluyor ya. Siz niye laf atıyosunz. Bu erkek halimle dışarda dolanamayacak mıyım ben yapmayın lütfen😂😂😂
2 İnşaat mühendisliği son sınıfta ve isminin baş harfinin E olduğunu öğrendiğim sarışın çocuk sevgilin var mı senin bunu görürsen beğen ne olur
3 İlk paylaşımımı yapıyorum bugün saat 6 civarı avmde teras katta gördüğüm çarşaflı bayan sabahtan aklımdan çıkmadın sana olan saygımdan dolayı senle konuşamadım da rabbim yüzündeki gülümsemeyi hiç eksik etmesin.
Rumuz siyah ceketli çocuk
1 Benim ailem kayseriden gelecekler Bingöl'e. Ben yurtta kaldığım için ailem buraya geldiğinde kalacak yerleri olmayacak. Otele gitseler biraz pahalı olacak. Bende buradan bir paylaşım yapayım dedim. Günü birlik ev var mı Bingöl'de. Ama biz bir hafta kalacağız ailem ile. Bildiğiniz varsa yardımcı olabilir misiniz? 😊😊😊😊
2 Ya arkadaş şu meslek yüksek okulu YÜKSEKOKUL mu yoksa İZDİVAÇ evimi gelen itirafların çoğu ( %65-70'i ) MYO okulundan geliyor. Sizlere akıl vermek haddime değil ama tavsiye olarak şöyle söyleyebilirim burada yazacağınıza çıkıp konuşsanıza vay efendim sen çok yakışıklısın sen çok güzelsin ya bayan dediğin bayanlığını bilecek hanım hanımcık takılacak utangaç olacak adam dediğin de sevdiğini yüreğinde saklayacak burada itiraf edip tarif edip ön plana çıkartmayacak ifşa etmeyecek bu benim tavsiyem siz gene bildiğinizi yapın kendinize yakıştırdığınız şekilde hareket edin.