Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
6 Gün gelecek herkes ektiğini biçecek.
Hiç kimse yaşattığını yaşamadan ölmeyecek ...!!!
0 Merhaba arkadaşlar benim Bingöl'de son senem acil bir çalışma masası ve dolaba ihtiyacım var. Fazla bulunduran veya ihtiyacı olmayıp evde bulunduran varsa yorum yapabilir mi? Ben ulaşırım.


6 Mevsimin yok önemi. Soğuk bakan bir çift göz, ya da kırıcı bir çift söz, dondurmaya yeter insanın içini.
4 Baharda kışı, kışın da baharı özler insan. Ne uzaksa onu özler. Kavuşmak şart mı? Boş ver! Bazı şeyler yokken güzel.
1 Arkadaşlar kesinlikle soğan ve sarımsak yemeyen ve nefret eden hatta ismini bile anmayacak ev arkadaşı arıyorum gelecek olan kişi sadece valizini alıp gelecek tek şart soğan ve sarımsaktan nefret etmesi.
1 Canım admin, neden yaptin ki bunu. iphone'u olan kullanmasın mı uygulamayı? insan mı ayırıyosunuz. Bizim itiraflarımız içimizde mi patlasın? Kendimizi Bingöl'ün dağlarına atıp oralarda mı bağıralım? Bizi niye aranıza almıyorsunuz?
9 Bazı insanlar alçak gönüllüdür, bazıları ise alçak olmaya gönüllüdür...

#Necip Fazıl Kısakürek
0 Bayan ev arkadaşı arıyoruz 3 kişiyiz kira 450 ₺ ilgilenen arkadaşlar yorum yapsın.
0 Merhaba arkadaşlar ikinci dönem ders muafiyeti için transkrip verebiliyor muyum. Bilgisi olan beni bilgilendirebilir mi?
0 Bayan ev arkadaşı arıyoruz. 3 kişiyiz kira 450 tl. İlgilenen arkadaşlar yorum yapsın.