Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
3 Bana kendini beğenmiş diyorlar oysa ki hiç deilim ( Töwbe) Kendini beğenmiş feyste & instagramda fotosunu paylaşıp, paylaştığı fotoyu beğenenlere denir. :-))))
4 İçini dök dio ama karakter yetersiz. İçimi dökmem için sonsuz karakter lazım :-) Acılar okadar ki çok 80 ne ;-)


2 bence uygulamasını yapalım bunun bu sayede herkes kullanır tabi bu benim fikrim
2 Bence bu platformun uygulamalısı da olabilir belirli günlerde kağıtlara rumuz ve Mesajlar yazılsın bu sitede paylaşılsın hem haberi olmayan da kalmaz daha güzel eğlence çıkabilir
2 Birbirinize çamur atmak yerine neden güzel şeylerden bahsetmiyorsunuz? Bu yaşlarımızda gülüp eğlenemeyeceksek daha ne zaman güleceğiz. Unutmayın bunlar bizim en güzel yıllarımız. Aşk sevgi arkadaşlık dostluk bunları bu yaşımızda öğreneceğiz. Tartışmayı bırakın merhaba deyin!
2 Karı Kız peşinde koşan Erkekleri Anladıkta Ancak Hem Karı kız peşinde koşup hemde onlara benzeyeni hiç anlamadık...
4 Kış da geldi artık dışarıya çıkamayız. Bu siteyi yapmakla iyi etmişsiniz en azından vakit geçirecek bi eğlencemiz oldu :)
0 Burdaki kızlar niye küçük dağları ben yarattım havasında ona anlam veremedim hayır neydiniz noldunuz
2 Arkadaşlar Anonim olarak görünmek istemiyorsanız yazdığınızın karışmasını istemiyorsanız siteye üye olarak kendinize bir kullanıcı adı belirleyin ve itiraf ve yorumlarınızı hesabınıza girerek yapın. Hem bildirimleri alırsınız hem de yazdıklarınızı diğer kullanıcılar sürekli takip edebilir. İyi Eğlenceler ;)
2 Bu ne dingil hayat bu ne yaşam tarzı arkadaş herkes çıkar peşinde herkes işi gücü bırakmış kız peşinde kendinize gelin ölüm var ölüm de eyne tezhebun