Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
2 Sevdiğiniz film repliğini yoruma yazın 😊
0 Bu gün yine gördüm seni beyaz çizgili gömlek kot pantolon beyaz sandalet giyen melek yanına gelmeye çekindim galiba bu son görüşüm olcak seni ne olur burdaysan yorum at bulayım seni .


0 Ben hiçbir zaman korkmadım. Duygularımı dile getirmekten. Kimse umrumda olmadı hissettiklerim kadar. Ve şunu bil; olmayacakta Muhammed N.... B..... herşeye rağmen sana teşekkür ederim. Ama benim son giriştiğim şey çok bayağıydı. Ona rağmen karşılık almadım. Ben de şimdi herkesin önünde cümlelerimle haykırıyorum. Ben senden vazgeçiyorum. Çok fazla uğraştım. Yorulmam kolay olmadı ama olsun yanıma kötü bir tecrübe olarak kaldın. Sen her yönüyle mükemmel olan insanlardansın. Kim bilir belkide ben senin yanında sönük kaldım. İçime işlemişsen de her yönünle, bugün söz veriyorum kendime. Seni silip atıyorum. Umarım çok iyi insanlara rast gelirsin. Çünkü üzen kim olursa olsun bana da dokunuyor bu. Bilmiyorsun. Bu son itirafım. Allah'a emanet ol. 
0 5 adet halı
1 ocak
1 çamaşır makinesi 
2 adet çalışma masası
1 televizyon
1 elektrik süpürgesi 
2 adet ranza
2 adet koltuk
1 adet ketıl
500 tl almak isteyen yorum yapsın
0 Arkadaşlar elektrikli süpürge ihtiyacımız var evini devreden veya eşyasını satmak isteyen varsa yorum yapabilir mi? Biz iletişime geçeriz. 
0 Patoloji 1.sınıf normal öğretimdeki çocuk seni hayranlıkla izliyorum en kısa zamanda karşına çıkacağım adının B....... olduğunu öğrendim karşına çıkacağım anı bekle.
0 Buzdolabı
-Çamasır Makinası
-Ocak
- 2 adet 3'lü kanepe
-2 adet tekli koltuk
-4 halı
-2 yolluk
-ketıl
- Mutfak Masası
-Ütü
-Çamasir askısı
-Ayakkabılık
-Elektrikli şofben
-elektrikli süpürge
-perde
-Mutfak eşyası
Son Fiyat: 600 TL
8 Sayfada ki tüm arkadaşlar bugün den itibaren sayfadan ayrılıyorum görmeden tanıdığım insanlar oldu görüpte yaşadığımda. Birçoğunun derdine sevdasına şahit oldum hatta sevdiğinin yanına gidemeyip ona açılamayıp onu burda bize anlatanlara kadar oldu. Kimini yadırgadık kimini anladık. Bazen kızdık bazen üzüldük yeri geldi çokta güldük. Kısacası anlat anlat bitmez şurda geçen günler. Yanisi gitmek gerekirse gideceksin.
Bir söz vardı;
Hayat bazen seni olduğun yerden alır başka yere koyar ve sen artık burdan devam et der...
Herşey Gönlünüzce olsun.
8 Elleri yorgun
Yüzü solgun
Yarınlardan uzak tut bizi "Yarabbim"
Hoşgeldin huzur ayı
Hayırlı Ramazanlar. 
1 Bu akşam Chatlak'ta gördüm yine seni küçük prenses! sen ne kadar güzel gülüyorsun öyle .😍😍😍