Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 Selamun aleyküm acil dayalı döşeli ev ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim
0 Yan yana gelmekle insan birlikte olmaz.
R u h L a z I m.!


5 Aşk dediğin peynir ekmek ise dikkat et senin aşkını tek öğünde bitiren çok olur. Biz aşk lafını ağzına almaya korkanlardanız 😉
0 Bugün otobüste çarşıya kadar göz göze geldiğim Bordo eşarplı kız ay tutulması gibi sana tutuldum aklımdan çıkmıyorsun yorum yap sana ulaşayım 😍☺
6 Beni sorarsanız eğer sormayın. Yıllarca alıştırdınız selam sabah vermemeye şimdi bir anda yazarsanız içime kurt düşer. İşiniz düşsün, öyle yazın
7 Bir körün,
Bir sağıra " çok güzelsin " demesi gibidir
Aşk....
0 Admin akşamüzeri yazdım herhalde ulaşmamış size bügün cüznanım kayboldu içinde herşeyim var yani kartlarım bir miktar para da var ama mühim değil bulan olursa rica ediyorum güvenliğe bırakabilir mi.
0 Sen bu şehirden gitmiş olabilirsin ama hala yüreğimdesin gamzelim. Bazen arkadaşlarını görüyorum acaba gelmiş olabilir misin diye bakınıyorum. Sana ulaşamasam da her defasında reddedilsem de seni uzaktan izleyebilmek bile huzur veriyordu bana. Gülüşünü, gamzelerini, sesindeki aşkı, mimiklerini, masumiyetini izlemeyi çok özledim. Saklımdasın cici kız.
0 Bingöl üniversitesinde kaç ders alttan kalınca krediye dönüşür burs? bilgisi olan yazsın arkadaşlar
0 iki hafta önce bir telefoncu dükkanına geçici yani emanet olarak bakıyordum bir kadın geldi kulaklık almaya mor bir kulaklık aldı Diyarbakır'lı olduğunu söyledi ve ben o günden beri arıyom o Diyarbakır'lı kadını ya. Ona vuruldum resmen gözleri saçları çok farklıydı çok tatlı bakıyordu telefonuna lütfen bana ulaşır mısın Diyarbakır'lı kadın çünkü aramdık yer bırakmadım seni bulmak için ama bulamıyorum beğensen bile kafi bulurum ben seni.