5 Çizebilseydim bahar olacaktı yüzün... Yazabilsem,en uzun şiir... olmadı beceremedim. Adını duvarlara yazacak çağdım da, çoktan geçti. Yasak sevdamın Gözaltı tarafı...Çaresiz, Seni yüreğimde erittim.
0 yorgunsun derler yorgunum zaten nereden geliyorsun derler gecenin karanlığından geliyorum derim ne yaptın derler çok sayıda ölü arkamda bıraktım derim
0 MYO Halı Saha Turnuvası yarın (Çarşamba) başlayacaktır. Maçlar Ahmet Dursun Halı Saha'da olacaktır. Bu güzel aktivitede bulunmak ve izlemek istiyorsanız sizleride aramızda görmekten onur duyarız. İlk maç yarın saat 12:00'da... 😊 MYO CAFETERYA
0 İSG 2. Sınıf 2. Şubedeki güzel hanımefendi günlerdir takibimdesin sende arada bir bakıyorsun görüyorum ama bir türlü cesaretimi toplayıp senle konuşamıyorum inşallah cesaretimi toplayacağım ve o güzel gözlerine yakından bakacağım.
0 🔶GAZİANTEP TARİHİ ve YÖRESEL TATLAR GEZİSİ🔶 🔵 Tur Tarihi: 22-23 Nisan 2017🔵 🔵 1 GECE 2 GÜN🔵 🔴GEZİLECEK YERLER: ➡ Gaziantep Kalesi ➡Bakırcılar Çarşısı ➡Elmacı Pazarı ➡Millet Hanı ➡Zincirli Bedesten ➡Antep Sepeti ➡382 Yıllık Tahmis Kahvesi ➡430 Yıllık Tarihiyle Bey Mahallesi ve Tarihi Sokaklar ➡Hayvanat Bahçesi ➡Harikalar Diyarı (ops) ➡Masal Parkı ➡Gezegenevi ve Bilim Merkezi (ops) ➡Zeugma Mozaik Müzesi (Dünya'nın En Büyüğü) ➡Gaziantep Savunması ve Panorama Müzesi ➡Gaziantep Savaş Müzesi ➡Atatürk Anı Müzesi ➡Hasan Süzer Etnografya Müzesi ➡Ali İhsan Göğüş Müzesi ➡Gaziantep Mutfak Müzesi ➡İslam Bilim Tarihi Müzesi ➡Gaziantep Hamam Müzesi 🔴FİYATA DAHİL OLANLAR: ➖Ulaşım Hizmeti ➖Seyehat Sigortası ➖Araç İçi İkramlar ➖Rehberlik Hizmeti ➖İlk Gün Sabah Kahvaltısı (Katmer,Beyran veya Çorba) ➖İlk Gün 8 Çeşit Gaziantep Mutfağından Akşam Yemeği ➖4 yıldızlı otelde 1 gece konaklama + Açık Büfe Kahvaltı ➖Sınırsız Eğlence ve sürprizler 😁 💯Sadece 230 ₺💯 ✅ Müracaat: İnstagram: fural_tour Talip Yüce 0543 335 93 16 📌NOT: 🔸21 Nisan Cuma 22.00'da Bingöl'den Hareket Edilecektir. 🔸Kontenjanlar sınırlıdır.