0 Saat 22:20 surlarında simani aracından carsi konumuna gezinirken otobüse binen siyah kazak ve örtülü kahverengi etek giyen hanım efendi size kötü gözle asla bakmadim ozur dilerim öncelikle. Her nereye gidiyorsun bilmiyorum ama keşke montumu verseydim usumene gönlüm el vermedi o halinle. Hava da bir hayli soğuk. Neyse hayırlı geceler dilerim. Beni bul diye yazmadım. Sadece o halinle üşürsün diye içim biraz cız etti. Ondan yazmak istedim.
0 Bugün 14.40 civarlarında simanide beraber otobüse bindik şoförün arkasında oturuyordun bende senin önünde yanına sonradan bi anne ve kız oturdu çarşıda indim ben kalktığımda bi anlık göz göze geldik tatlı kız burdaysan ulaş :)
0 Üni cafeteryada otururken gördüğüm kız çok tatlısın ama gizemli duruyosun tanımak tanışmak sohbet etmeyi çok isterdim. Bugün iç tarafta oturuyodun yanlızdın laptop’a bakıyodun çıkarken de kapıda sigara içiyordun siyah kısa bi elbise vardı üzerinde kahve rengi bi gömlek giymiştin sanırım. İşaret verirmisin burdaysan….
0 Param olunca en lüx mekanda oturup yemeği de bildik param olmayınca bir simidi ortadan ikiye böldüğümüz de oldu ama sen senin için atan kalbin değerini bilemedin
0 Zalim insan gördüm nankör gordum kötü çok kötü insanlar da gördüm. Ama ben senin kadar vicdansiz merhametsiz insan görmedim. Ben kendime de kızıyorum böyle kötü bı insanın neyini seviyorsun neyine aşıksın..Keşke bu karaktersizligini çok başta en başta gösterseydin. En azından dünyada senin varlığından habersiz çok mutlu yaşardim.
0 Bazı insanlar var sırf havalı olmak için bile ateizm deizm veya agnostisizm inançlarını tercih ediyorlar yaptıkları bir hata var körü körüne bu inançlara bağlanmaları (şimdi gelip herkesin inancı kendine edebiyatı yapmayın sadece fikrimi söyledim)