Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 Günlük kiralık ev vardır. Ihtiyacı olan yorum yapsın ben ulaşırım. 80 karaktere lanet gelsin .
0 Dışarıda yürümeye korkar olduk hadi bakıyorsunuz anladım ağzımızın içine düşene kadar neden laf atıyorsunuz zevk mi veriyor?🙄🤔


1 ZORUMA GİDİYOR...
 Yapılan haksızlıklara karşı toplumun sessiz kalınması,kişinin hak ve sorumluklarının farkında olmaması zoruma gidiyor.
Hak o kadar ucuzlaştırıldı mı ya hak teriminin İslam dininde büyük bir yeri vardır ve Kur'an-ı Kerim'in bir çok ayetlerinde de yer verilmistir yüce Allah her türlü günahın samimi bir tövbe neticesi sonunda affetmediği günah yoktur fakat kul hakkı; Biz kullar arasındadır evet bunları hepiniz biliyorsunuz ama hakkınıza girildiginde de sesiniz çıkmıyor Allah aşkına ya haksızlık karşısında susmayın,hakkınıza girilmesine müsaade etmeyin!!
Bingölde ögrenciyim evet ne yazık ki doğma büyüme de buralıyım barizce ortada ki her geçen gün yeni bi kuralla sömürülüyoruz ve ne yazık ki kurallar karşısında boynumuz kıldan ince deyip durumu kabulleniyoruz.
Bu gün başımdan şöyle bir şey geçti sabah 10:30 civarı Uydukent civarından Kaleönüne gitmem gerekiyordu evden çıktım durakta kartımı unuttuğumu farkkettim kartsız yoluma devam etmek zorunda kaldım otobüse bindim beş lira uzattım beş liradan iki lira elime ulastı çok saşırdım bu mu ya üç lirada DSİ'nin orda verecem Üniversiteden Kaleönüne 6 lirayla gidecem yoldan bi taksi çevirip gitseydim daha avantajlı olacaktı derken indim diğer otobüse bindim bi binişlik ne kadar diye sordum tekrardan üç lira dedi bende iki lira bırakıp nereye gidiyorum ki deyince sıkıntın varsa paranı geri al dedi neyse biraz böyle tartıştık ama ne yazık derdimin Bir lira olmadığını anlamadı çünkü herkes bu durumu kabullenmişti gelen giden verip geçiyordu dolayısıyla adamda derdimin Bir lira olduğunu düşündü.Benim derdim herkes hakkıyla işini yapsın.
Bu şöyle bilinsin ki hakkım o kadar ucuz değil! varsa bi haksızlık,kötülük dilinizle elinizle düzelttin,bunada gücünüz yetmiyorsa kalbinizle buğzedin demiş Resulu Ekrem.
İstanbul gibi bi yerde bir saatlik yol gidiyorsun bu kadara mâl olmuyor sadece bu mu öğrenci evleri desen tavan fiyatlar ama ev viran yaşanılmaz icinde.
Hakkım'ın sonuna kadar arkasındayım hakkımı gasp edenleride Allaha havale ediyorum.
Bu Şehrin ayrıcalığı nedir ben 22 yıldır bunu anlayamıyorum ama şunu çok iyi anladım:"KÖTÜ,ŞÜKÜRSÜZ VE AÇSINIZ BİNGÖL".


0 Bugün saat 17:10 sularında ziraat bankası önünde grup halinde yürüyen kızların içinde yeşil montlu kot pantolon giyen elinde kitaplar olan güzel bayan beğen yada yorum yap
0 Merhaba arkadaşlar, birkaç halıya ihtiyacımız var elinde olupta vermek isteyen varsa yorum yapabilir mi?
0 Şu evli muhabbeti çok sıktı canımı açık açık söylüyorum karaktersiz insanları dilinizde döndürdüğünüz sürece bu böyle devam edecek bi insana bi bakışınla yerin dibine sokarsın birşeyler yapmak istiyorsanız laf yapmayı bırakın gidin ağzını yüzünü dağıtın elinize ne geçicek karaktersiz bi insan için yorulmaya değer mi onu düşünün hadi eyvallah. 
0 Çalışabileceğim bir iş arıyorum part time ya da full time fark etmez eleman arayan varsa yorum yapsın ben ulaşırım.
0 Merhaba arkadaşlar. Uydukentte yeni yapı bodrum kat 3+1 kiralık daire var. Kirası 450tl. Sadece bayanlara veriliyor. Ev sahibi şeker gibi adam. Ben 2 yıl evinde kaldım :) Yorum yapın ulaşım sağlarım.
0 C. cafeye bayan garson ve barista aranıyor. 
Minimumum80karekter zorunluluğu 
0 İyi günler günlük kiralık ev arıyorum. Elinde böyle bir yer olan varsa yardımcı olur musunuz?