0 Haserek kayak merkezinde w. cafede çalışan yakışıklı garsonlar uzun boylu yırtık giyinen ve bogazlı kazak yelek giyinen esmer çocuk. Bulun bizi vurulduk size. O nasıl gülmedir. Cam kenarında oturan elma yiyen kayakcı kızlar😍😍
0 Bana yemişsin bir menemen burda kendini rezil etme diyen arkadaşa söylüyorum. Ne kadar güzel yargı dağıtıyorsun kimin ne yaşadığını bilmeden ne güzel ön yargılı davranıyorsun. Ben burada kendimi rezil etmedim anonim bir şekilde yazdım bunu. Yıllarca kimseye anlatamadığım sadece kendi içimde yaşadığım bu durumu, belki bir nebze olsun bu şekilde anlatıp içimi dökmek istedim belki de kendime güvenmem gerektiğini duymaya ihtiyacım vardı. Sen hiç hata yapmadın mı senin hiç yanlışın olmadı mı? Ben kendimi savunmuyorum şuan ama çaresiz olduğumu dile getirmek istedim o zamana dönme gibi bir şansım yok olmasaydı keşke böyle. O zaman ki aklım ile şuan ki aklım aynı olsaydı böyle olmazdı zaten. Yaptım bir yanlış öldüreyim öyleyse kendimi. Yaşamaya hakkım yok sonuçta öyle değil mi ? Üstelik bunu yazan kişi de bir kadın. Kimse yaşamadan bilmez karşısındakinin ne hissettiğini. Önceki paylaşımda da söyledim şimdi de söylüyorum yargılamayın kimseyi. Yaşamadan ölmezsiniz.
1 İtiraf sayfası bende bir itirafta bulunayım ve bir öneri. Arkadaşlar kadın olsun erkek olsun ve diğerleri, uzunca bir suredir (4 yıl) sevgili yapmadım ve karşı cins olmadan da yaşanılıyor ve çok güzelde kendine zaman ayırma imkanıda bulabiliyorsunuz. Bu zaman zarfı içinde kendime çok yoğunlaştım ve çok fazla sorgulama fırsatı buldum. Ben, ben olmayı beceremiyorum ve bir başkasını tanımaya ve hayatımın odak noktasına alıyorum haliyle çok yıpranıyorum ve inceliyorum bundan ötürü çok zarar gördüm. Hayatı akışına bırakın ve bir insanı tanımadan ilişkiye baslamayın sonra cok zarar görürsünüz kendinizi sevin ve kendinizle mutlu olmayı becerin taki doğru zamanda doğru yerde kriterlerinizi karşılayan biriyle tanışana dek dış görünüş onemli kimse kendini kaldırmasın orası tamam içi olmayanla da hayat devam etmiyor bunu bilerek hareket edilmeli ve bir insanın dış görünüşüne kılık kiyafeti tarzından dolayı yadırgamayın onların da bir duygusu olduğunu bilerek davranın sadece bunları demek istedim ne demek istediğim anlaşılmıştır umarım.(saçımın uzunluğu ve küpemin oluşundan dolayı çok zorlandım bingolde ama yinede seviyorum bu şehri sadece şehri birde % 26.8'i 😘)
0 800-900 tl arası herşey dahil uydukentte apart arıyorum. Tek kalacağım. Memurum. 2021 e kadar kalacağım. Varsa elinde olan ya da tanıdığı olan yorum yapsın ben ulaşırım hemen.