Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
11 Kendimi arıyorken olmaktan korktuğum yerdeyim Bütteyim..

4 Seni sordum sokak lambalarına bekleme boşa gelmez dediler boynumu büküp de baktım onlara halime acıyıp zavallı dediler.
Kanaryam


9 Güzel bir şey söylemek için fazla çirkinim
Rahatsız olma, bir şarkı söyleyip gideceğim
İçinde yalnız hissedebildiğim her şehre aitim
Senden değil, kendimden kaçmak için
Tüm yolları denedim, koca şehir şahidim..
3 Uyandığımda ilk baktığım şeyin
Telefon değilde senin gülüşün
Olduğu sabahlarda olacak elbet...😉
1 Uydu kentte 3+1 ful dayalı döşeli 1 yada iki ev arkadaşı aranıyor.
Yorum yapın ben ulaşırım.
12 Kimsenin en sevdiği olamadık...
12 artık bu günün bitmesi herhangi bir anlam ifade etmiyor, nasıl olsa yarın her şey yeniden başlıyor.. çünkü artık..her şey suretin, suretinin sureti..
12 Bir insana değer vermek,
Özen göstermek,
Ona kıymetli olduğunu hissettirmek,
Bir "kültür" dür.
Bunun eğitimi yoktur.
Kitaplarda yazmaz.
Yolu "insan" olmaktan geçer.
10 Sigarasını sigarasıyla yakan bir adam düşün hanımefendi gecelerin ızdırap gibi olduğu bitmek bilmediği gecelerde uyumamak için direnen uyumaktan korkan bir adam, korkusu kabuslar görmesi mi sandın yoksa bir daha uyanamamak mı ben söyleyeyim sana ikisi de değil onun korkusu sensiz uyandığı gün sayısının fazla olması sırf bu yüzden gözlerinin feri de gitse dayanmak uykusuzluğa gözlerini kapatmamak için kendince deli bir oyun oynamak karşında senin fotoğrafın, gözlerinin içine bakıp hadi bakalım kim ilk önce gözlerini kaçıracak diye başlayan bir oyun karşında bir fotoğrafın olduğunun farkında oyunu asla kazanamayacağının farkında yine saatlerce sürdürmek bu oyunu belkide gerçekte asla bakamayacağı o gözlere doyasıya bakma imkanı bulduğundan. Her gece kaybediyorum oyunu ama mutluyum kaybeden nasıl mutlu olur diyeceksiniz. Ben kazanmak için oynamıyorum ki bu oyunu en büyük ödülüm zaten oyunda odak noktam işte belki deli olduğumu düşüneceksiniz benim, korktuğumu söylemiştim ya size başta korku cesaret gerektirir bu hayatta korkmayan insanın yaşamak için sebebi yoktur ölmek içinde, acılarda mutluluklarda hayata anlam katar ve ben yine korkuyorum. Biliyor musun sensiz uyanacağım bir günden şimdi siz söyleyin lütfen yakılan sigaralar yalnızlığımı ne kadar bölüşecek ki??
10 Bingol üniversitesi camiası biliniz ki üniversitenin en güzeli olsanda en yakışıklı olsanda eğer yanından birisi geçince gözlerini bile sana çevirmeye tenezzül etmiyorsa bil ki sadakatindendir çünkü ya birbirini seven iki kişiden biridir ya da çok seven ama karşılık alamayıp kendi sevgisine ihanet edemeyendir kısaca sen ne olursanda ol o gözler sana bakmaz ey ahali