Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
7 Bütlerden dolayı giremiyorum itirafa acaba yokluğumu fark eden oluyormudur gamzesiz günler hepinize😀😀😀😀
9 Ya admin abilerim size diyorum ki artık bu anonimleri almayın. .
Öyle bir şeyi kaldırın girmesinler daha !!!


10 Neden mutsuzsun? dedi. Mutsuz değil, beceriksizim dedim. Sizin gibi, mutlu olduğumu sɑnmɑyı beceremiyorum . Hepsi bu!
2 Ya tamu mudur nedir öyle herşeye atar gider sen hayırdır?? Ünlem koyuyosun falan normal bir soru sormuşlar normalce cevapla! kaç yorumda daha denk geldim sana çileden çıkardın cidden karşındakilerde insan insanca cevapla ters çıkmanı gerektirecek bir durum yok
5 Admin yorumlar ve paylaşımlar neden anında paylaşılmıyor.
11 Merhaba bingöl.. yine geldim ben..

5 Anonim bayan olarak yorum yapanlar var ve burada paylaşım yapanlara laf yetiştirmenin peşinde hayırdır yani ne oluyor? Bu kıskançlık seviyesi nedir ? Birini yargılamak size mi kaldı? Sizin ne işiniz var burada o zaman neden girip bakıyorsunuz rahatsızlık duyuyorsanız rahatsızlığınız ile kalın saçma yorumlar yapmayın önce siz kendinizi bilin .
4 Ya hani istediğim zaman gizli numaradan arayıp kafaya alabilecektim seni hani sırf bu yüzden gizli numaralara açıktı telefonun ne zaman arasam cevap verilmiyor ne zaman arasam meşgul ne zaman arasam ulaşılmıyor @tamu seni üyelerin ile sohbete davet ediyorum😀😀😀😀
17 Kalp kırmada bir numarasınız...
Bir daha burada paylaşım falan yapmıyorum..
Ortam size kalsın..
Sadece hak etmediğim sözlerden dolayı çok kırıldım ..
9 Canım sen taş kalpliydin şu cevizi kırar mısın?