Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 Bugün akşam a. kafede karaoke yapan sarışın seni gözüme kestim inşallah sevgilin sevdiğin yoktur
Not: sağ tarafında kapalı sol tarafında balık etli bir arkadaşın vardı :)
1 inşaat son sınıfta olan U. bu kadar hava neden tatlım :) Dünya senin etrafında dönmüyor bunun farkına var artık. Sempatiksin, komiksin ama bunları gözünde büyütme bu kadar karakterin beş para etmez :)


4 Ne olur yani bir iki şiir de bana yazılsa bir kaç damla gözyaşı da benim için akıtılsa ne olur yani biride benim fotoğrafımla sabahlasa biliyor musunuz ben aylardır aynı şeyleri fazlasıyla yapıyorum ve henüz ölmedim. Ama yaşıyor gibi de değilim..
iyi geceler
0 Yokluğunda hayat anlamsız geliyor bu tatilim ziyan olmuş bana 2.donem karşındayım haberin olsun yaşlı bakım 1. sınıf İ. 😊
4 Bu siteden artık tamamiyle gidiyorum. Eski neşesini göremiyorum. Kendinize iyi bakın.
4 Canım yanıyor niye diye soracaksınız sevdiğim adam 2 yıldır çıktığım adam bana sen hayalimdeki kadın değilsin dedi öyle paramparca oldum ki 😢😢😢 Şimdi ben ne yapayım....😣😣
2 Ne dil yeter seni anlatmaya,
Ne göz kıyar sana bakmaya,
Ne ellerim dayanır sana dokunmaya,
Ne kollarım uzanır seni sarmaya 
Hiç ömür yeter mi?
Bir sen daha bulmaya
Seni gördüm göreli viraneyim
O çekik kara gözlerine divaneyim
Gel sende kırma bu deli aşığı
Gülünce gözlerindeki ışıltıyı istiyorum
Seviyorum kız seni seviyorumm kara saçlım çekik gözlümm
8 Sen bir araba plakasında baş harflerini yan yana görüp gülümseyecek kadar sevmek ne demek bilemezsin. çünkü...(...doldurun..)
10 "…Bir şey söylemedi. Ben de nasıl devam edeceğimi bilemedim …
Birbirimizle içimizden konuştuk.
Ben onunla içimden konuşuyordum.
Birbirimize bakmadan denize baktık. İstanbul'du. “Sensin” dedim.
Değişiklik olsun, kendimizden çıkalım, başka bir kişiliği deneyerek o feci konuşamamayı dağıtmak için. Bir şey söylemedi. Ben de nasıl devam edeceğimi bilemedim…"
#CahitZarifoğlu
9 Bazen sadece seversin söyleyemesen de her gün görsen de veya hiç göremesen de bazen seversin işte.
Bunları düşünürken, üstünden tam 6 yıl geçtikten sonra söylemediğim yüreğimle, yazıp doldurduğum onca sayfalarla ve bir çok onun olduğu anılarla gideceğimi fark ettim. Ben buydum. Korkaklığım ile başkalarına fırsat vermiştim. Belkide hiç fırsatım yoktu. Benim bildiğim şey bir şeyler yolunda gitmiyorsa gitmekti. Ben buydum. Benim en iyi bildiğim şey gidişlerdi. Benim ruhum gidişlerde saklıydı.