Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
3 Bil bakalım ben kimim ??
Dediğimde.
Hımm tabi ki helalim diyecek bir kız lazım bana sadece 😀😀
Fazlasında gözüm yok
1 Öğrenciler bütlere kalmış zaten moral sıfır sıfır bide kafeteryada gidiyorsun yetmezmiş gibi öğrencilere yemek yok ya bide yemekler yenilse eyvalah derimde oda yok bizler maduruz sayın rektör sesimizi duyun 60 çok ya kim not oluyor😄😄😄


0 Arkadaslar ben yeniyim büt tarihlerine nerden bakacağım lütfen yardımcı olun onuda geçtim tüm sınavlarım açıklandı hepsinin yanında geçti kaldı belirtisi var çizgiler ne oluyor bazıları açıklandığı halde çizgi var bu neye işaret lütfen


5 Alnıma başaramadım diye dövme yaptırıcağım.


0

İyi Akşamlar! uzun zamandan beri takip ettiğim, lakin konuşmaya cesaretim olmadığı için konuşamadığım tatlı kız, çok hoşuma gidiyorsun ne olur bir kere gülü ver bana ikinci dönem cesaretimi toplayıp karşına çıkacağım tarih 3.sınıf 2. öğretim okuyan bayan.


15 "Ama sevmiyor, göğüs kafesinde saklanan o simsiyah yürekleri, herkesi her şeyi seviyorlar da, bir beni, yalnız beni sevmiyorlar.."
0 Patalojinin en güzel bayanı İ. bu kadar bakışmak yeter bence. Memlekettesin ama yinede beni bul :)
0 Arkadaşlar bugün 18.30-19.30 arası S.B adına nüfus cüzdanı kaybolmuştur. Bulan varsa yorum yapabilir mi?
7 Sınavlar bittikten sonra galerimdeki bütün notları ateşe atıcağım.😈

0 Felsefe 2. sınıf 1.öğretimdeki sakallı bey ikinci dönem beni farketmeni umuyorum kaldır artık şu kafanı