Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
3 Bir gülüşü var dersin Cennetten Üniversite kazanmış gelmiş okumaya fanilerin içine. Sonsuz kez maşallah. Sevmese nefret etse de halimden memnunum galiba :) Bir sesi var bir ömür aralıksız dinlesen galiba sıkılmazsın nedir ya öyle böyle tatlı kişileri yaradan karşıma çıkartıyor valla sabah akşam dua ediyorum. Ben değerlendiremiyorum nerde hatalıyım acaba. Neyse bu duyguları yaşamak da güzel odun gibi okula git gelinde bi anlamı olmazdı öyle. Ah bi sevse 
2 Arkadaşlar karşıyakada oturan ev arkadaşı arayan varsa haber versin iki arkadaşız


3 Arkadaslar bu sehir ici otobusleri canimi iyice sikmaya basladilar bu gece birini hal etim insallah artik herkes duzgun bir sekilde hareket eder boyle umuyorum...


2 "görüldü" ama takmadı.."okundu" ama umursamadı....yeni nesil işkence bu olsa gerek 😒😒


1 Bu akşam yine hangimiz sevmedik akşamıydı çok süper oldu dizi TRT müthiş eğlenceli hangimiz sevmedik
2 Slm sabah işe giderken. ALLAH IM diyorum, ailesini yerini yurdunu birakip buraya okuma gelen bütün gurbetçi öğrencilere sen kolaylik sağla iyi bir gelecek onlara hazirla özellikle kız ögrencilere .. dışardan gelen bütün öğrenciler bizim misafirimizdirler ve iyi varlar hoşcakalin:)
50 Sevin, sevilin ama evlenmeden kimseye bu bizim şarkımız olsun demeyin.
Sonra canınız çok yanar dinlerken.
1 Lanet olsun bingöle geldiğim güne çok boşbeleş bi şehirmiş trafik berbat esnaf berbat lan trafik ışığı yok ya şehirde taksiciler birbirini yiyecek.
2 Yokmu sosyal hizmetler de okuyan birinci sınıf olan. Hani bizim de azcik çevremiz olsa diyoruz. Sadece gidip geliyoruz:-)
48 Kadın erkek tabiki de eşit değil.
Ben hiç 3 kadın tarafından tecavüze uğrayıp, sonra yakılıp, nehir kenarına atılan bir erkek görmedim.