Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
3 Belki de beraber bi çay içseydik bu halde olmazdık be kadın...Keramet Allah'ta şifa çaydadır derler..(artik kim demişse 😂😂)
7 Orhan velininde dediği gibi "bilmezdim şarkıların bu kadar güzel, kelimelerinse kifayesiz olduğunu; bu derde düşmeden önce.." #Herkes en sevdiği şarkı sözünü yazabilir mi :)? - (Fiktimin ince gülü/kalbimin şen bülbülü..) #hadibakalım


48 Namus, insana ait bir kavramdır. Neden duyunca aklınıza ilk kadın gelir? Üstelik çevremizde namusunu kaybetmiş onca adam varken.


4 Kardeşim onu bunu bırakın da hocalar bize kütüphane aldırdı..benim hayalim SGK da bi memur olmaktı sadece.Çok mu şey ıstiyorum nee! 😂😊


3 Evet ben ne kadar başka bir şehirde yaşasamda her ne kadar bu şehir bingölden lüks olsa da ben bir bingollu olarak bingolu çok severim bir an önce yaz olsa da gitsek derim 😍😘😊💕
8 Çay içmeyi çok seviyorum. Ama enteresan alışkanlıklarım. Çayı şekersiz içerim ama bardakta çay kaşığı olmazsa içemem. :) Bu alışkanlık eskiden kalmış. Önceden şekerli içerdim. O kaşık yanağa dokunacak :) Çay isterken şekersiz olsun ama kaşıklı olsun derim :))) Var mı sizin de enteresan alışkanlıklarınız?
4 Papağana sormuşlar neden her söyleneni tekrar ediyorsun? Papağan kardeşim de demiş ( Cevaplamış ) Neden her söyleneni tekrar ediyorsun. :-) ;-)
5 Benim hayatımın en güzel günleri seninle olanlardı. Yaşamımın geri kalanında bunun ötesine geçebileceğimi sanmıyorum. Bu yüzden artık bir anlamım kalmadığını söyleyebilirim. Senin hayatının en güzel günleri benimle olanlar değildi, bu yüzden şimdi git ve kendine sana bunu yaşatacak kişiyi ara. Sadece şunu unutma, kimse seni benim sevdiğim kadar sevemez, bunu bilecek ve bununla yaşayacaksın, sen ise artık bu yüzden anlamsızsın.

5 Merhabalar arkadaslar bayan ev arkadasi ariyoruz. İlgilenenler yorum atsin ulasiriz.
51 İyi olmaya çalışmayın. İyileri üzüyorlar, iyileri delirtiyorlar. Sonra da hiçbir şey olmamış gibi, delirmiş bu diyorlar.