Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
5 Bu hastane her zaman mı bu kadar kalabalık oluyor bu güne mi özel 😞 off bitmez bu sıra
2 Benim için hiç,bir şey ifade etmiyorsun Pazartesi!!


3 sizleri takip ediyorum gayet doğal yaşamdan bir mevzu dönüyor bu site de tşkr ederim hepinize gözüm üzerinizde 👀


49 Sevişmeyi dokunmak sandılar hep. Oysa bilmediler gözlerine her bakışımda, aşkının şehvetinde boğulduğumu.


3 Selam . Saat 8 buçuk gibi spor salonundan çıktım. D.... şarküterinde limon ve maydanoz aldim. Kasiyer olan hanımefendi lisan- i hal olarakçok güler yüzlü biriydi . Kasada kısa bir hasbihalimiz oldu onunla, İnşallah gene gelirim bi ara ☺ burdaysan selam olsun
6 Biriyle biraz konussam sevgili olmak istiyorlar.universitede sevgili yapilmaz bence sizce yanlis mi dusunuyorum dogrumu?
3 Yav kızlar sizler kibar olalım derken bizleri çileden çıkarıyorsunuz biraz kaba olsanız da bu kaba demiyoz. :-) Çay içiyorum yemek yiyorum kıza ayak uydurayım diyorum sonra bin pişman oluyorum. Hatırlıyorum bi ara bi dürümü sırf kıza ayak uydurmak için 15&20 dakikada yediğimi hatırlıyorum. :-) Çay içiyorsun kahve içiyorsun ayak uyduruyorsun ve çay buz gibi oluyor gel de bunu iç. Çay sıcakkane zevkli güzel geliyor. Sıcak çaya günahtır alıp soğutmayın onun yerine didi alın soğuk çay. Kızlar o kadar ilginç ki onu da beklete beklete sıcak hale getirirler :-) ;-) Kısacası biraz hızlı olun. :-)
7 İtiraf ediyorum hiç bir EGO'su olmayan kendine güvenmeyen kızlarımız bile bu memleketteki Abaza arkadaşlar yüzünden kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyor yapmayın çocuklar kaldırmayın şu kadar sonra indiremiyoruz....
17 Ilk defa yalnız hissettim kendimi bu sacma yerde biran önce gitmek istiyorum ...
49 Sevişmelerin bir sigara ile sonlandığı aşklar, aşk değil.

Aşk dediğin, sevişmelerin ardından sımsıkı sarılarak, yorganın altında dudak dudağa bir halde sabahın ilk ışığını o şekilde karşılamaktır. İşte o zaman sevişmedir aşk, aşktır sevişme.