Yazdığınız mesajlara yorum veya beğeni geldiğinde bildirim almak istiyorsanız ya da diğer kullanıcılarla özel mesajlaşabilmek için lütfen Kayıt olun.

Yeni Instagram hesabımız @bingolitirafcom

Kadın Erkek Popüler
0 Her gün biriyle konusuyor flört ediyor diye yazan kişi kime diyor fena halde üstüme alındım bir işaret versin söylediğin kisinin isminn baş harfuni felan versen
0 Herkese selamlar. Uydukentte ki dubleks evimize ev arkadaşı arıyoruz. Yorum yaparsanız, ben ulaşırım.


0 Merhaba bingöl'e yeni atandım. Acil 1#1ev lazım dayalı döşeli uydukentte olursa sevinirim
1 Merhaba öncelikle günaydın. Bugün yani 16 Haziran D. şarküteri ve D. cafe arasında dönüş yapan siyah jip nolursun bi sinyal yak bulayım. Yorum yap seni bulayım.
0 Dershaneye gitmek isteyip de uygun fiyat isteyenler. Dershane üyeliğimi uygun bir fiyata devrediyorum kpss denemeleri dahil ilgilenenler yorum yapsın ulaşırım.
0 İyi günler kızın biri yazmış askeri personel hakaret etti diye polis asker farketmez hangi kurumda çalışırsa çalışsın normal memur olsun herhangi bir yerde farketmez hepsi memur git savcılığa kardeşim şikayette bulun bak nasıl ceza alacak ayrıca çalıştığı kurumu arayıp şikayette et üstüne. Artık amiri yada komutanı yada müdürü VS kimse söyle onada bak bakalım nasıl olacak her kimse hem ceza alacak hemde açığa bile alınır göz yummazlar bu tarz şeylere sizde göz yummayın kim olursa olsun git kardeşim şikayet et o kadar işsiz güçsüz insanlar var bu adamların işi gücü var ve memur bu insanlar bunun kıymetini bilmiyorsa o zaman devlet terbiyesi almamış şikayet et işinden biraz uzaklaştırılrsa davayla mahkemeyle biraz uğraşırsa belki akılları başlarına gelir. Diyeceğim o ki çekinmeden şikeyet edin polismiş askermiş bakmayın hatta bunların diğer memurlara göre işten uzaklaştırılmaları ve ceza almaları daha basit pamuk ipliğine bağlı bunlar şikayet et kurumunu ara ve savcılığa ver ve ayrıca daha çabuk olsun diyorsan bide cimere yaz sonra seyreyle sadece dur ve seyreyle.
0 Merhaba. Elimde 1 adet çekyat 1 adet ocak ve halılar var. Almak isteyenlerin ulaş demesi yeterli
1 Fake hesaplardan istek atmayın evde oturuyoruz iste neye bakacaksınız neyin merakı bu 😏
1 Tokide bodrum kat da ev eşyası devredilir her şey mevcut isteyen eşyalarla birlikte kaladabilir yorum yapmanız yeterli ben ulaşırım.
0 Körler gibi tutunuyor, dilsizler gibi bakışıyorduk. (Murathan Mungan Opera şiirinden bir cümle.)
Aşkın en güzel tarifi bu cümledir. Bir insana aşık olduğumuzda tutunmak için uzatılan ateş de olsa düşünmeden o ateşe tutunuyoruz ve ondan aldığımız en ufak umuda karşı kendimizi zincirliyoruz.
Bilincimizin en karanlık noktasına körlük deyiveriyoruz ve biz bakışmaya koyuluyoruz. Karanlıktayız, körüz ve bilincimizi öldürdük. Hadi gidelim de görebilen, ışığı olan insanların göğsünden umudumuzu koparalım, biz körleştik!